IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Audi TT - нови подробности за третото поколение

Машината ще е по-лека и с по-мощни двигатели

Audi TT  - нови подробности за третото поколение

До нови подробности за 3-ото поколение на Audi TT, което трябвя да се появи пред публика през 2014 г, се добраха германски журналисти.


Знае се, че следващата версия на автомобила ще бъде новата платформа на Volkswagen – MQB. Тя позволява да се проектират возила, които имат различни размери. Именно тази платформа е в основата на Audi A3, което бе показанo в началото на месеца на автосалона в Женева. И благодарение на нея новото TT ще бъде с около 60 кг. по-леко от настоящата версия на спортния автомобил.

В гамата от двигатели на Audi TT ще се появят нови по-мощни и най-вече по-икономични агрегати. Базовата версия ще разполага с 4-цилиндров бензинов TFSI с обем 1.8 л, който развива 180 к.с. Версия RS ще получи 2.5 литров TFSI с мощност 380 к.с. За сравнение сегашният вариант е с 20 к.с. по-слаб. Ще има и 2.0-литров дизел с мощност 180 к.с.

Тагове: audi tt
0 от 500
  • #4
    9 rate up comment 4 rate down comment
    До Дошо ( преди 12 години )
    "Твоя дом" са комплексите, бедността,злобата,омразата и перманентната ситуация на неудачник и ***! А за това лек няма,Дошо!Когато се родиш *** си е за цял живот!
  • #3
    4 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Не можаха да минат без дизел.Дано изкарва 100000 без ремонт на първо време пък по-нататък да си поставят по-висока летва от ВАГ.ЗА сега 100000 без сериозен ремонт са им достатъчен стимул.
  • #2
    5 rate up comment 9 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    "Моят дом беше срвизът"
  • #1
    10 rate up comment 3 rate down comment
    До Дошо ( преди 12 години )
    Добро утро,Дошо!Хубавият ден започва с добри новини:Ново Audi TT,ново купе на база Golf, най-добри продажби в Европа:1. VW Golf2. VW Polo...7. VW PassatПазбирам, че и ти си ентусиазиран и впечатлен и с трепет чакаме твоя коментар.А ние обещаваме,че ще те приемем на сериозно/ е, толкова, колкото може да бъде приет човек като теб/.Все пак един ден и ти ще си купиш някаква кола,макар и 5-та ръка и пак ще ни обясняваш живота.Препоръчвам ти който и да е модел на VAG,защото винаги са били N1 Доше