IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Audi TT - нови подробности за третото поколение

Машината ще е по-лека и с по-мощни двигатели

Audi TT  - нови подробности за третото поколение

До нови подробности за 3-ото поколение на Audi TT, което трябвя да се появи пред публика през 2014 г, се добраха германски журналисти.


Знае се, че следващата версия на автомобила ще бъде новата платформа на Volkswagen – MQB. Тя позволява да се проектират возила, които имат различни размери. Именно тази платформа е в основата на Audi A3, което бе показанo в началото на месеца на автосалона в Женева. И благодарение на нея новото TT ще бъде с около 60 кг. по-леко от настоящата версия на спортния автомобил.

В гамата от двигатели на Audi TT ще се появят нови по-мощни и най-вече по-икономични агрегати. Базовата версия ще разполага с 4-цилиндров бензинов TFSI с обем 1.8 л, който развива 180 к.с. Версия RS ще получи 2.5 литров TFSI с мощност 380 к.с. За сравнение сегашният вариант е с 20 к.с. по-слаб. Ще има и 2.0-литров дизел с мощност 180 к.с.

Тагове: audi tt
0 от 500
  • #14
    5 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Ето каква е политиката на ВАГ:Оправданието на шефа на ФВ за този проблем цитирано в пресата е "през тези години имахме известни проблеми в леярната" и нито намек за поемане на разходите по отстраняване на проблема...(за спуканите глави на 2.0ТДИ става въпрос)
  • #13
    3 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Изненадах се,кога е имало второ поколение,та сега и трето?
  • #12
    2 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Това понеже ВАГ пък си спазва гаранциите ааахахахаха(в допълнение към долния пост)
  • #11
    3 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Ето какво представлява жалката поточна линия за дефекти ВАГ и една от окаяните им машини за продажба на резервни части 2.0ТДИhttp://***.skodaclub-bg.org/forum/viewtopic.php?f=1&t=23120
  • #10
    7 rate up comment 9 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Дефектите при Ауди нямат край!
  • #9
    2 rate up comment 10 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    То ако беше Хюндай нямаше да се налага преди 100000км да сменяш скоростна кутия и двигател.Висококачествените Аудита малко помалко след бума който направиха ще го издухат много яко, защото клиентите масово са обидени от ниското качество на високата цена което са им дали от ВАГ.Все по-често на въпроса дали биха купили автомобил на тази компания отново отговора е НЕ.Последните 4 години Ауди в класациите за недеждност наскоро ги наредиха на 1-во място няк'ва смешна мемска фирма ДЕКРА.Бати смеха!
  • #8
    8 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Това да не е Хюндай, още в гаранция ти гърми двигателя а от Хюндай изобщо не искат да ти сменят двигателя ха ха може да проверите в гугъл, напишете "проблеми с гаранцията на Хюндай". А да не споменаваме че според ТЮФ, Хюндай и Киа на третата година дори не могат да минат технически преглед. За сметка на това "некачествените" Аудита последните 4г. все са избирани за колите с най-малко дефекти. Не пренасяй горчивия си опит с Хюндай да го приписваш на ФВ или Ауди. ФВ правят коли а Хюндай имитират.
  • #7
    5 rate up comment 10 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    ТЕ дизелите изкарват, но тук говорим за ВАГ все пак.При тях 100000 е сериозен ресурс тъй като сериозните проблеми в колите им започват още на 50-70000км.
  • #6
    4 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    xaxaxa mnogo se zabavlqvam s vas... pikliuovci s koli na po 10 godini obqsnqvat kak nemojel dizela da iskara 100 000km... :D az imam dizel i go karam 250 000km veche... mda predi nqkolko meseca chistih turbina i kolektori zashtoto karam samo gradsko...osnoven remont - kakvo da pravish... ujas! :D :D
  • #5
    5 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Ауди ми съдра джоба