IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Audi TT - нови подробности за третото поколение

Машината ще е по-лека и с по-мощни двигатели

Audi TT  - нови подробности за третото поколение

До нови подробности за 3-ото поколение на Audi TT, което трябвя да се появи пред публика през 2014 г, се добраха германски журналисти.


Знае се, че следващата версия на автомобила ще бъде новата платформа на Volkswagen – MQB. Тя позволява да се проектират возила, които имат различни размери. Именно тази платформа е в основата на Audi A3, което бе показанo в началото на месеца на автосалона в Женева. И благодарение на нея новото TT ще бъде с около 60 кг. по-леко от настоящата версия на спортния автомобил.

В гамата от двигатели на Audi TT ще се появят нови по-мощни и най-вече по-икономични агрегати. Базовата версия ще разполага с 4-цилиндров бензинов TFSI с обем 1.8 л, който развива 180 к.с. Версия RS ще получи 2.5 литров TFSI с мощност 380 к.с. За сравнение сегашният вариант е с 20 к.с. по-слаб. Ще има и 2.0-литров дизел с мощност 180 к.с.

Тагове: audi tt
0 от 500
  • #24
    0 rate up comment 0 rate down comment
    ADAC ( преди 12 години )
    Да напомня за Аудо, въпреки смешната 2 годишна гаранция на първата година не могат да минат дори технически преглед, тоест са негодни за шофиране по обществените пътища. А относно 2-те години гаранция, оказва се че дори тя не важи. Справки чичко гугъл, пишете проблеми с гаранцията на Ауди. Тоест не стига че не изпълняват гаранцията от 2г. но Audi още на първата година не става за движение по обществени пътища, извод: при Ауди всичко е измама, включително и дизайна им е краден от други марки.
  • #23
    1 rate up comment 1 rate down comment
    The One ( преди 12 години )
    Momcheta kato mrazite Vw , ne oznachava che te sa loshi koli . Huinday i kia prosto gi reklamirat mnogo , ne stava tolkova lesno da minesh narodnata kola , germancite prosto davat vsichko ot sebe si , razberete go , Prosto Vw sa veliki (koito e imal go znae) Zashto samo Vw imaha Fest (inter expo center sofia) , zashto nikoq druga marka ne e sposobna na organiziraneto na takiva sabitiq , kolko eksponata imashe i varvqshti i raboteshti , Vw e lider v kachestvoto .
  • #22
    5 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    *** педерошо,стига писал под различни никовеотдалеч си личи смрдта на изнасиления ти от братята ти мнгали *** !!не ти е виновенa нещастната кошница на баща ти,ауди 80, че там си се разделил с мъжкото достойнство и от тогава си миризлив *** !!!акио се сетиш да се подмиеш има мног жалки *** дето си плащат за да го слагт в задния двор на *** !!!
  • #21
    2 rate up comment 4 rate down comment
    ... ( преди 12 години )
    Вярвай си,*** чернокожо.Защо тогава за втора поредна година АутоБилд ги класира на Първо място?Колкото и да му е тъпо на мургавото гейче с 4-те нули на ***,категорично Хюндай се несрванимо по-читави от Фолксваген.
  • #20
    5 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Да напомня за Хюндай, въпреки 5-те години гаранция на третата година не могат да минат дори технически преглед, тоест са негодни за шофиране по обществените пътища. А относно 5-те години гаранция, оказва се че дори тя не важи. Справки чичко гугъл, пишете проблеми с гаранцията на Хюндай. Тоест не стига че не изпълняват гаранцията от 5г. но Хюндай още на третата година не става за движение по обществени пътища, извод: при Хюндай всичко е измама, включително и дизайна им е краден от други марки.
  • #19
    2 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Ако представата на германците за автомобили е да се разпада в движение като Кайен то тогава другите наистина не правят коли.ДА напомня за 2.0ТДИ на ВАГhttp://***.skodaclub-bg.org/forum/viewtopic.php?f=1&t=23120А криваците ще го слагат в ,,спортен" автомобил хах
  • #18
    4 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Миризливия пак си бърка в кюлотите *** и си смуче пръстите. Миризма за теб да ревеш и дрискаш от страх може да е мъжествено, за теб може и да е модерно да те опъват *** на задна прашка и да махаш на пътя с начервени устни, облечен в скъсан пюньоар и забрадка, но според 99,9% от останалия свят това е проява на много сериозно психическо заболяване, така че лекувай се. Ако се излекуваш, ще осъзнаеш, че Хюндай е далеч зад Ауди. И докато немците правят коли, корейците правят имитация на коли.
  • #17
    6 rate up comment 1 rate down comment
    До идиота Д ( преди 12 години )
    Като си представи6,4е конcurенция на това е онова недопазумени Велостер!? Ямбол - Стамбул, и До6о по средата.
  • #16
    0 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    *** какъв ше го ядеш .....продължавай все така
  • #15
    5 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Те с какво ли нямат проблеми.***!