IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Bentley също не го харесва

Концептуалният SUV EXP 9 F ще сменя дизайна.

Bentley също не го харесва


Безспорно автомобилът, който предизвика най-много коментари в прес дните на изложението в Женева бе Bentley EXP 9 F. Първият опит на луксозната британска марка да създаде проходим автомобил не се прие добре от публиката, която го обсипа с критика.

Всъщност критиката беше съвсем основателна и дори Bentley се съгласи с нея. Малко след като поутихна лудницата около премиерата на EXP 9 F, от компанията подшушнаха, че моделът ще претърпи щателен редизайн. По него вече се работи, а от Bentley обясниха, че новият автомобил ще има традиционни пропорции на SUV и дизайн, с по-малко ретро елементи.

Сериозни промени по задвижването обаче не се очакват. То вероятно ще бъде аналогично с това на концептуалния автомобил от Женева - постоянно предаване 4х4, 6.0-литров W12 мотор с две турбини и максимална мощност 610 к.с. и въртящ момент от 800 Нм, които се комбинират с 8-степенна автоматична скоростна кутия.

Промени не се очакват и в пазарното позициониране на возилото. Бъдещият SUV на Bentley ще бъде най-скъпият спортен автомобил в света, позициониран над Range Rover, Porsche Cayenne Turbo S и Audi Q7.

Тагове: bentley suv exp 9 f
0 от 500
  • #5
    10 rate up comment 7 rate down comment
    R ( преди 12 години )
    А колко човека тука обесняваха, че това е едвали не Сикстинската капела на автомобилостроенето ;)п.п. ако някой не разбере сравнението, нека си замълчи и да не се издава :))
  • #4
    19 rate up comment 12 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    ВАГинисти какво стана?Тука отворковците обясняваха колко са зле тия дето не харесват това ....нещо как не стрували колкото нек'ви чаши шампанско.К'во стана бе убитаци?Колко струвате вие сега а?Ще трябва да мислят друго сега да пробутат Туарега а?У бе мишки вагинистки
  • #3
    21 rate up comment 6 rate down comment
    бб ( преди 12 години )
    А тук един папагал, анонимен естествено, ни убеждаваше, че ние не разбираме, че колата била хубава за богатите. Дали вече осъзна че наистина царя е гол!?
  • #2
    16 rate up comment 5 rate down comment
    OPC ( преди 12 години )
    То не е за харесване! :Д
  • #1
    12 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Az nali vi kazah!