IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Всички в колата са живи и здрави!

Майка и двете й деца оцеляха като по чудо след зловеща катастрофа в САЩ.

Всички в колата са живи и здрави!


36-годишна жена и двете й деца бяха извадени живи и здрави от смазана до неузнаваемост кола, съобщава Dailymail. Автомобилът BMW, с който пътували, бил ударен от камион, натоварен с чакъл. В следствие на жестокия удар, леката кола се забила в мантинела и увиснала от мост на магистрала 101 в Калифорния, САЩ.

Притеклите се на помощ шофьори забелязали, че затиснатите в колата са живи и веднага предприели мерки. Автомобилът бил подсигурен, за да не падне в пропастта, а намиращ се наблизо спасителен отряд оказал първа помощ. Ужасените пасажери прекарали повече от час в смазаната кола, преди спасителите да успеят да ги извадят.

36-годишната Лин Гроувс и двете й дъщери на възраст 10 месеца и 10 години, са откарани в болница в стабилно състояние, без сериозни наранявания.

Жертва на инцидента е станал единствено шофьорът на камиона. 48-годишният мъж е загинал на място, след като тежката машина е паднала в 100-метровата пропаст. Полицията все още разследва причините за тежката катастрофа.

Снимки: Rex Feauters


Още по темата:

F-16 по грешка направи на решето джип - няма пострадали!
Да оцелееш с 15-сантиметрова тръба в главата
Чудо или лош късмет?!

 

0 от 500
  • #24
    39 rate up comment 4 rate down comment
    Volanadjia ( преди 12 години )
    Абе егати глупостите говорите. От кола до кола разликите са огромни понякога. То някои 520ки и Лада 1200 ги отвява. За лукс пак е спорно. При все,че карам БМВ в момента, някои от старите баварци са ми бая дървени отвътре, което съвсем не ги прави лоши. А и кой каквото харесва и е купил, това си обича да кара. Ако не ви е такъв принципа си давате парите на вятъра. В тази статия изпъкващото поне според мен е, че по-големия не винаги е живия.
  • #23
    39 rate up comment 3 rate down comment
    Ime ( преди 12 години )
    "...и неотстъпва на 15-16 годишно 520i на правата ..."Човеко, не искам да се заяждам, всеки си харесва своето и го намирам за нормално. Не съм предубеден- возил съм се и в двете марки коли, карал съм ги /не са били никога мои/, не са по мой вкус и така нататък. Но колкото и да ми го хвалиш реното как дърпало на права...БМВто може да не дърпа с повече, но го прави с лукс и удобство /сравнено с Реното/...
  • #22
    40 rate up comment 3 rate down comment
    BGto ( преди 12 години )
    Абе бмв си е бмв!!!!!!!!!!!!
  • #21
    33 rate up comment 4 rate down comment
    Малка подробност ( преди 12 години )
    sinbad0, не се изказвай неподготвен. С моето Клио Спорт без да е с 6 цилиндъра 520 от която и да е година остава назад. Върви на Калояново и ще разбереш защо.
  • #20
    42 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Пича с реното ме изкефи:) На права не отстъпвал на 520i с Лагуна 1.8 120к.с. Не се сещам което и да е поколение на 5цата 520 което да биеш с рендето.
  • #19
    34 rate up comment 0 rate down comment
    yyyyyyy ( преди 12 години )
    Ами и в мобилето е от днес, та затова. То не са им само метрите проблема. Де да бяха само те...ама и разхода на гориво бъркат. Четат английски сайт, конвертират с американска единица и се получава най-икономичната кола на света - Хюндай.
  • #18
    37 rate up comment 0 rate down comment
    ььььььь ( преди 12 години )
    а тази новина всъщност е от преди 2 месеца: Катастрофата е станала на 14 януари - тези се подиграват с нас сега да я пускат!!!!
  • #17
    40 rate up comment 1 rate down comment
    ххххх ( преди 12 години )
    ако това на картината е 100 метрова пропаст, значи аз живея в небостъргач!БГ драскачите и преводачите не се научиха, че не трябва да превеждат 100 фута като 100 метра, понеже ги мързи да направят една конверсия. Иначе зверски късмет, че са се заклещили там!
  • #16
    43 rate up comment 4 rate down comment
    sinbad0 ( преди 12 години )
    @DARKПич за разхода добре ама с БМВ 520и на 15години а и на 30 дори нямаш никакъв шанс,повярвай ми.Трябва ти William's Renault да се бориш е 6 цилиндра редови баварец!!!!!!
  • #15
    44 rate up comment 1 rate down comment
    бъчваря ( преди 12 години )
    Колата гори, колкото и позволиш и колкото акъл имаш. Има една минимална граница, която не може да преодолееш без трикове като...каране с изключен климатик и затворени прозорци с 80 км/ч при 35 градуса целзий, а отзад табелка ' Моля да ни извините, на състезание по икономичност сме!" Така направиха преди дняколко годинки журналисти от София до Бургас и обратно с дизелови Рена. Наистина получиха нечовешки разходи на гориво.