IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Суперколата на Infiniti

Emerg-E Concept представя скорошен спортен, но икономичен модел.

Суперколата на Infiniti


След като видяхме скици от патентното ведомство на новия спортен автомобил на Infiniti, в интернет се появиха и първите официални изображения. Японците определят концептуалния Emerg-E като "безкомпромисен спортен автомобил". Той ще бъде представен в Женева след броени дни.

Изобилието на буквите „Е“ в името на модела говори, че става дума за впрягане на електрическата енергия. В случая този секси изглеждащ, спортен двуместен автомобил се задвижва от електромотори, но за да бъде удължен пробега му, на борда има средноразположен 1,2-литров двигател с вътрешно горене, който се ползва изключително за зареждане на пакета акумулатори във време на движение.

За електрическият "безкомпромисен спортен автомобил", както го наричат от Infiniti, се знае още, че не само се отличава с отлично разпределение на масите, но и предлага "блестяща динамика", дори в напълно електрически режим.

Дизайнът на колата очевидно също би се харесал, най-вече на младите хора. Тя изглежда агресивна, привлекателна и типично спортна. Интериорът също е ексклузивен и авангарден.

Тагове: infiniti emerg-e
0 от 500
  • #11
    20 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Ти няма как да не караш бавно бавно с немския БТР.Той бързо не може. А Лексус не само са по-здрави коли,ами са с по-добра возия от немските танкове. Лексус, брат ми, там е истината, а не в немскит бавни еднодневки. Колата на Бил Гейтс- Lexus LS 430!
  • #10
    10 rate up comment 20 rate down comment
    Triforce ( преди 12 години )
    До последният - да, колата е супер и е номер едно! Сигурно ще е невероятна! НО, НЕ! Няма да наказва немските бавнооборотни "еднодневка ти е главата". Знаеш ли защо? Защото японеца все още не е измислил окачване с по-добра возия от на немеца! Ауди и Мерцедес имат завидна возия, която за момента японец не е измислил. Немските коли са по-големи, по-тежки и по-удобни. А това, че ти ще ме издухаш с такова Инфинити на светофара ме боли фара, честно! :) Аз се возя бавно, бавно...
  • #9
    18 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Това ще наказва немските тежки и бавнооборотни еднодневки. Браво!
  • #8
    3 rate up comment 14 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Prilicha na R8, E-tron mu e realniqt konkurent ako vse pak reshat da gi pusnat v proizvodstvo. Nisan imat GTR ne im trqbva oshte edin takuv avtomobil mnogo se razvodnqvat
  • #7
    15 rate up comment 3 rate down comment
    бб ( преди 12 години )
    @До ббАми кажи кои са глупостите и кажи кое е вярното според теб! А да не би на вас анонимните да ви е патент да говорите с недомлъвки, създавайки впечатление че сте много компетентни, а в същото време нищо не казвате!? П.С. Акyра е марката, но нали знаете че има автоматична цензура в този сайт, сори.
  • #6
    12 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Супер яко е това, не като скиците дето ни пуснаха.
  • #5
    17 rate up comment 0 rate down comment
    Стефан ( преди 12 години )
    конГЛОКенцията - както и да, но аГЛОКа вече ми идва повече.
  • #4
    1 rate up comment 19 rate down comment
    opti ( преди 12 години )
    WAZZUB - новият конглокент на Facebook и Google ще ви плаща всеки месец докато сте живи толкова пари, колкото приятели, познати или непознати убедите да се регистрират в WAZZUB, с номера, който ще получите когато се регистрирате вие и потвърдите регистрацията си, която е безплатна за всички.Никога няма да ви бъде поискан нито един долар. Необходимо е само да направите WAZZUB начална страница на своя интернет браузър. Точно от това печелят милиарди Facebook и Google, като влизате в тях и гледате реклами около това, което търсите или се забавлявате. При WAZZUB е същото, но ще изплаща 50% от печалбата си на тези, които намерят поне трима да се присъединят към WAZZUB, тъй като рекламодателите плащат за масовост.Например ако вие убедите 10 души да се регистрират, те убедят по 2 и техните по 2, то вие ще взимате по 310$ месечно завинаги, като няма ограничение в броя на рефералите, колкото повече, толкова по - добре.Това ще възможно само до 01 Април 2012 г.. За тези, които се регистрират след това няма да бъдат изплащани пари, а ще получават месечно купони за ресторанти, ексглокзии и други.Ще се плаща по удобен за вас начин банкова сметка, чек, Paypal и други, от 15 Май 2012, тъй като рекламодателите имат нужда от 2 седмици да преведат парите за месец Април.До момента от 01 Януари 2012 г. има над 2 000 000 регистрирани потребители от цял свят, което чупи вички рекорди за бърза масовост.За повече информация напишете в Google signup.wazzub, оттам първият резултат. За да се регистрирате в полето Invited by: въведете Ref=79ca1344Бъдете активни сега, за да живеете добре после.Успех! http://signup.wazzub.info/
  • #3
    8 rate up comment 0 rate down comment
    Kazanova. ( преди 12 години )
    Заради мен,естествено!
  • #2
    13 rate up comment 12 rate down comment
    До бб ( преди 12 години )
    Дали ви е патент на всички с подобни инициали да приказвате глупости и то най вече за неща които не разбирате?