IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Суперколата на Infiniti

Emerg-E Concept представя скорошен спортен, но икономичен модел.

Суперколата на Infiniti


След като видяхме скици от патентното ведомство на новия спортен автомобил на Infiniti, в интернет се появиха и първите официални изображения. Японците определят концептуалния Emerg-E като "безкомпромисен спортен автомобил". Той ще бъде представен в Женева след броени дни.

Изобилието на буквите „Е“ в името на модела говори, че става дума за впрягане на електрическата енергия. В случая този секси изглеждащ, спортен двуместен автомобил се задвижва от електромотори, но за да бъде удължен пробега му, на борда има средноразположен 1,2-литров двигател с вътрешно горене, който се ползва изключително за зареждане на пакета акумулатори във време на движение.

За електрическият "безкомпромисен спортен автомобил", както го наричат от Infiniti, се знае още, че не само се отличава с отлично разпределение на масите, но и предлага "блестяща динамика", дори в напълно електрически режим.

Дизайнът на колата очевидно също би се харесал, най-вече на младите хора. Тя изглежда агресивна, привлекателна и типично спортна. Интериорът също е ексклузивен и авангарден.

Тагове: infiniti emerg-e
0 от 500
  • #21
    5 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Triforce,6ega be6e da ne se rasardi6!!!
  • #20
    3 rate up comment 7 rate down comment
    Triforce ( преди 12 години )
    Неее, този не е Класика. Христо се казва, съученик ми е от 7-ми клас, голям приятел и т.н. Избяга в Америка. Просто като го чуеш как говореше за колата и... Явно наистина иска някой ден да кара такава!
  • #19
    6 rate up comment 3 rate down comment
    papa Benedikt XVI ( преди 12 години )
    Samo edna marka pritejava i dvete ka4estva, da otide6 na opera ,golf i na pista; MAZERATI!!!!!!!!!!!!
  • #18
    10 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Kukuforce,tozi tvoi priatel ima li snimka s kartonen nadpis(Monca) pred aifelovata kula ,slu4aino?
  • #17
    4 rate up comment 10 rate down comment
    thegangstagentle ( преди 12 години )
    Triforce, бащата на приятелката ми кара s63 lang. Не се опитвай да обясняваш на бързаците, че има и нещо по-тежкарско от това да перкаш в центъра на града с по 100 или повече. Немското си е гот за нас, а японското за тях. Вярно е, че карам z4m roadster и съответно е смешно да плямпам за тежкарско каране, но ти ме разбра. Та s63 е наистина феноменален автомобил, жалко, че не е толкова известен като sls или amg-тата на E и C класите.
  • #16
    5 rate up comment 12 rate down comment
    Triforce ( преди 12 години )
    Немцитеправят голямо, тежко, луксозно и с 5 или 6 литров мотор. Това е от край време. Имам 1 приятел в Америка. Карал е Ферари, Порше, Ламборгини, Тойота Супра и не знам си какви още автомобили. На майтап го попитах: "Коя е най-яката кола, в която си се качвал?", а той "Сигурен ли си, че искаш да чуеш?", като знаеше че тогава не харесвах Мерцедес и ми изцепи: "Mercedes S63 AMG! Няма такава кола мой и няма и да има скоро! Нищо общо с автомобилите, които караме и се возим!Все пак колата ще е яка!
  • #15
    5 rate up comment 12 rate down comment
    Triforce ( преди 12 години )
    Не, пич, грешно си ме разбрал! От много години насам, немците правят големи, здрави, тежки и... подчертавам УДОБНИ автомобили. Няма как да имаш голяма, здрава и удобна кола, и тя да тежи 1 тон и да гори 7/100. Това е научна фантастика. Така...Японците правят малки, леки, динамични и пъргави автомобили. Това е от поне 40 години насам...Значи при малолитражните до 3.0 литра са по-добри, ама над 3.0 литра...Я ми кажи еквивалент на БМВ М5 или Мерцедес СЛ? Нещо не се сещам! :)Лексус ли каза?! ХАХ
  • #14
    14 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Triforce , ти искаш да направят бавен супер автомобил,правилно ли те разбрах? :Д
  • #13
    8 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Колата е трепач.Дано скоро е видим и на пътя!
  • #12
    11 rate up comment 6 rate down comment
    бавареца ( преди 12 години )
    на това по добре да ми сложат техниката на gt-R и ако може да е под 1400кг. и да видим новото ферари как ще е хем нова ера хем по бавно от кола 5пъти по евтина.