IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

LAND ROVER СЪЗДАДЕ БРОНИРАНА ВЕРСИЯ НА VOGUE

Фирмата Land Rover показа първият в историята на марката сериен брониран автомобил, който има защита от клас B4 до B6 plus. Новата версия на автомобила се нарича Range Rover Vogue Security.

LAND ROVER СЪЗДАДЕ БРОНИРАНА ВЕРСИЯ НА VOGUE
Максимално защитения Range Rover е способен да издържи атака от автоматично оръжие калибър 7.62 от разстояние 10 м. Пода на автомобила може да противостои на взрив от ръчна граната, а резервоарът за гориво е със система за самохерметизация. Колата е със специални гуми, които позволяват нормално управление дажи при пълна липса на въздух в тях. Като опция може да се закупят светлинни сигнали, многотонален звуков сигнал, система за потушаване на пожар в двигателя, резервоари с кислород за независимо подхранване на купето, както и комуникационна система за външна връзка. В резултат на новото оборудване, бронираният Range Rover е с повишено тегло от 3.5 тона (стандартният автомобил е с тегло два тона). Като резултат се е наложило да се преработи пневматичното окачване и спирачната система от специалистите на фирма Prodrive.  
0 от 500