IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Lancia Thema в европейски вариант

Седанът ще е с 6-цилиндров турбо-дизелов мотор с мощност 239 к.с.

Lancia Thema в европейски вариант

Новата Lancia Thema ще бъде представена на автомобилното изложение в Женева през март. Седанът вече се появи пред публиката в САЩ, но като Chrysler 300C от ново поколениe.

Автомобилът ще се предлага със система за задвижване на четирите колела. Той е снабден с 3.0-литров, 6-цилиндров турбодизелов мотор, произведен от компанията VM Motori. Мощността на агрегата е 239 к.с., а въртящият момент от 550 Нм е достъпен в диапазона от 1800 до 2800 об/мин. Като опция двигателят може да бъде комбиниран с 8-степенна автоматична скоростна кутия ZF.

Засега техническите характеристики на седана със задвижване на четирите колела не се съобщават. Версията със задно задвижване и със същия мотор и скоростна кутия ускорява от 0 до 100 км/ч за 7.8 сек, а максималната му скорост е 220 км/ч.
В САЩ Chrysler 300C се предлага с 6-цилиндров бензинов мотор (292 к.с.) с обем 3.6 литра от семейството Pentastar, който също е комбиниран с 8-степенен автомат ZF.
 

Тагове: lancia tema
0 от 500