IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Audi най-после показа новото А3

Отвътре и отвън

Audi най-после показа новото А3

Първите изображение на следващото поколение Audi А3 се появиха на екрана на мултимедийната система MMI, която бе показана на специализираното изложение за електроника Consumer Electronics Show (CES) в Лас Вегас. Ден по-рано на същото място германският концерн разкри и интериора на този модел, чиято официална премиера ще бъде на изложението в Женева през март.

Твърди се, че ново поколение на А3 ще се предлага във версии - седан, хечбек с 3 и 5 врати, кабриолет, а също така и в модификации с два варианта на колесна база (2595 и 2630 мм). Моделът използва модулната платформа на VW – MQB, която на по-късен етап ще бъде използвана за създаването на автомобили от най-различни класове.

От изображенията се вижда, че новото А3 е получило по-ръбеста каросерия и по-масивна решетка, което е напълно в духа на концелтуалния модел, показан в Женева през миналата година. Интериорът пък може да се похвали с по-качествени материали и ориентирана към водача централна конзола. Налична е също така нова мултимедийната система MMI, която разполага със 7-инчов, чувствителен на допир дисплей, 1.2 GHz двуядрен процесор и нов контролен панел.

От Audi засега не разкриват с какви двигатели ще бъде оборудван автомобила, но се очака това да са бензинови мотори с мощност между 105 и 211 к.с. (270 к.с. при S3), турбодизели с мощност между 105 и 170 к.с., както и хибридна версия.
 

Тагове: audi a3
0 от 500
  • #76
    2 rate up comment 3 rate down comment
    до дошо-педалчето ( преди 12 години )
    Защо ли не са сложили твоята измислена фантасмагорична класация? Защото още не са прочели АНАЛИЗИТЕ НА СВЕТОВНО ИЗВЕСТНИЯ АВТОМОБИЛЕН ЖУРНАЛИСТ ДОШО ГАЛОШО!!
  • #75
    4 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Новината от вчера.AutoBild класация за качество за 2011,НОМЕР ЕДНО - HYUNDAI,.... НОМЕР ШЕСТ - АУДИ,... НОМЕР 12 - VW .Това е автомобилната реалност в момента.И през гърба да се сцепи "Групата",ще си останат догонващи.
  • #74
    5 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Хахаха,че то новото,кът старото бе!Тц,тц,тц,тези от алди хептен изтрещяха,ама феновете им май са по-изтрещели щом ги харесват.Хайде,да приемем,че вкусовете са различни и дори лошият вкус е пак вкус,но не мога да разбера да ти пробутват Поло с малко по-лъскави дрешки за премиум.Една торба пари за нищо.На комплексарщина нещо бие...
  • #73
    6 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Kотоошу ша *** Дошу.
  • #72
    10 rate up comment 10 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Доше, ходи cе надбегвай на cело c козите, и cи прави лаcтици c тях.. Те са точно на твоето ниво. И помни - ако кучето ми беше грозно колкото теб щях да му обръсна *** и да го науча да ходи назад. Айде чао!
  • #71
    10 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Дошо, смешен пъпчив ***.
  • #70
    8 rate up comment 7 rate down comment
    Истината ( преди 12 години )
    Доше, ти cи такъв ***, че ако има конглокc за *** ще вземеш второ мяcто, защото cи такъв ***, че ще ти измъкнат първото мяcто изпод ноcа!
  • #69
    6 rate up comment 8 rate down comment
    до дошо гея ( преди 12 години )
    Доше, ти само можеш да си мечтаеш да си един от няколкото *** в нашата държава каращи немски коли. Защото те се броят на пръсти... но ти миличък си оставаш беден, в катуна, с каруца като основно мпс и с право да се возиш във вмирисания клюндай на баща ти. И идеална снимка си дал - вашия клюндай всеки ден е препълнен с картофи - иначе от къде пари за интернет и ядене? Ти си чист ***-търговче на компири... айде ще тръгвам че ако продължавам ще те разкрия изцяло какъв антисоциален *** си.
  • #68
    7 rate up comment 7 rate down comment
    Дошо ( преди 12 години )
    Хахахах статията за дъртия Мерцедес 300сл дори не съм я отварял, но ей сега ще хвърля едно око да видя какво е сътворил онзи уникален гений, който мисли за *** и ***.
  • #67
    6 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    За кое е прав бе пич? Като не му харесва не може ли да го каже един път и да си трае?Където се пише за коли на VAG той само плюе,разбира и от дизайн,и от техника абе изобщо най-добрия. Има толкова хора,които си харесват марката,но някой все ги плюе.Има и статия за една икона на Мерцедес-300sl първия модел,и познай кой пак много разбира......??