IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Cadillac снабди Escalade с нова защита срещу крадци

Вече 12 години всъдеходът от години е „любимец” на автоапашите

Cadillac снабди Escalade с нова защита срещу крадци

Откакто излезе на пазара през 1999 г. Cadillac Escalade бързо стана любимец на крадците на автомобили. При това не заради качествата му, а заради сравнително лесния начин за отваряне и запалване. Всъдеходът непрекъснато е начело в тази неособено приятна за собствениците му класация и затова неговите създатели решиха да вземат сериозни мерки (за пореден път).

Именно защитата срещу кражба е най-сериозното подобрение, което е внедрено в новия модел. Cadillac Escalade 2012 е снабден със системата PASS Key 3+, която включва усувършенстван алгоритъм за предаване на сигнала от ключа, както и далеч по-модерна система на запалване.

Освен това колелата ще получат по-надеждна система за блокиране на волана, като ще бъдат снабдени със специални датчици. Те ще реагират при поставянето на машината под наклон, тъй като това е един от най-модерните способи за нейното отмъкване – тя се качва на влекач, който я откарва. Сега при промяна на наклона датчиците ще активират системата за защита. Такива датчици ще има и на прозорците, за да може да алармират при тяхното счупване.

Освен това Cadillac Escalade 2012 е получил и нова система за сателитна връзка и навигация OnStar. Благодарение на нея, дори да бъде откраднат автомобила, той може да бъде блокиран, а координатите му да бъдат предадени на полицията.
 

Тагове: cadillac escalade
0 от 500