IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

HONDA ЩЕ ЗАМЕНЯ РОУДСТЕРА S2000

Honda ще използва автомобилното шоу в Ню Йорк през следващия месец за да покаже последните промени в поостарелия роудстер S2000 Roadster.

HONDA ЩЕ ЗАМЕНЯ РОУДСТЕРА S2000
Този модел съвсем скоро ще бъде заменен с изцяло нов през идната година. Според представителите на Honda последната модификация е „агресивно настроена". През 2004 г. обаче, инженерите на Honda показаха състезателна версия на S2000 с тегло само 1150kg, или със сто кг по-ниско от сегашната версия. Така те постигат невероятно съотношение между тегло и мощност от 4.75 кг на к.с. За да постигнат това, конструкторите са заменили някои части от двигателя и са премахнали стандартното изпълнение на климатичната система, аудиосистемата и въздушните възглавници, като ги предлагат само като екстра. Премахната е и резервната гума, както и сгъваемия покрив. Променени са окачването, спирачната система и джантите. В последния момент обаче в Honda решиха да спрат серийното производство на този автомобил за сметка на Honda 2.2L AP2, модел който сега се продава в САЩ. Сега се очаква новият S2000 CR да вземе елементи от оригиналния проект от 2004 г., една стъпка която може да съживи интереса към поостарелия модел.
0 от 500