IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Как би изглеждала новата BMW Серия 8?

Турски дизайнер предлага своето виждане по въпроса

Как би изглеждала новата BMW Серия 8?

Вчера ви показахме виждането на Theophilus Chin за Shooting Brake версия на BMW Серия 6 Gran Coupe, а днес в интернет се разгоря дебат за това как би изглеждало новото поколение Серия 8, което също никой не знае дали ще се появи някога на пазара.

Истинските почитатели на марката обаче се надяват, че съвсем скоро ще успеят да видят двуврат флагман на BMW, обознчен като Серия 8. В полемиката се включи и един от най-известните турски автомобилни дизайнери Исмет Севик, който предложи свои скици на бъдещия автомобил. Те могат да бъдат от полза на баварците, които не крият амбициите си да попълнят всеки сегмент от автомобилния пазар.

Самият дизайнер също има мнение по въпроса: "В крайна сметка това е най-реалният конкурент на Mercedes-Benz CL, а защо не и на Bentley Continental GT. Според мен Серия 6 не бива по никакъв начин да се сравнява с CL-Class. Затова и в моя проект съм отишъл по-далеч, като съм взаимствал някои елементи от Rolls-Royce и Bentley. Безусловно, Серия 8 е легенда на 90-те години на ХХ век - машина от висока класа, луксозна и най-вече мощна. Затова и новата "осмица" може също да стане легенда".

Тагове: bmw 6-series coupe 8-series
0 от 500