IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Карък разби Lamborghini Murcielago само 6 часа, след като го спечели

Шофьорът на камион не преценил скорстта на супермашината

Карък разби Lamborghini Murcielago само 6 часа, след като го спечели

Шофьорът на камион от градчето Санткуин, щата Юта – Дейвид Доп (на снимката), може да бъде записан както един от най-големите каръци. Американецът спечели конкурс, организиран от мрежата за поръчки на автомобили Maverik и интернет-сайта Teamgive.org и като награда получи чисто ново Lamborghini Murcielago.

Само 6 часа след като си взе наградата, Доп я разби на магистралата. По негови думи, той е загубил управление над колата, тъй като тя стъпила на лед. В резултат на това роудстърът излетял от пътя и спрял в близката нива.

„Нямах никакви шансове да я овладея, тя просто започна да се върти, след като се опитах да взема един завой – обясни неудачникът. – Не мисля, че вината е моя. Мисля, че съм добър шофьор, защото все пак с това си вадя хляба от години”.

Полицаите в Юта обаче са на малко по-различно мнение. Според тях Доп е превишил скоростта – при ограничение от 56 км/ч., той е карал с над 80 км/ч. Направена му е и кръвна проба за алкохол, която е отрицателна.

Сега каръкът ще трябва да се яви пред съда, който да реши какво наказание ще му наложи. Автомобилът пък е за сериозен ремонт, тъй като задната броня, спойлерите и светлините са напълно потрошени. За щастие на Доп, машината е застрахована.
 

Тагове: lamborghini murcielago
0 от 500
  • #10
    1 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Пак изоставате с информацията!!! "Всички фенове на италианските суперколи му завидяха ужасно за късмета, но шест часа по-късно Дейвид блъсна автомобила си. Ранени няма, но колата е достатъчно съсипана. Историята обаче не свършва до тук, защото според някои източници, близки до печелившия, инцидентът никак не е случаен и Дейвид Доп e разрушил напълно умишлено автомобила си, за да вземе парите от застраховката му. А тя е недостатъчна, за да му позволи да си плати таксите, свързани с притежанието на Lamborghini в САЩ, иначе казано 100 000 долара. На човечецът дори му се наложило да заложи дома си като гаранция, че ще покрие исканата сума. За да потвърдим този факт, ще споменем, че непосредствено след като научил, че печели колата и колко дължи за данъци и такси, Дейвид написал на стената на Facebook страницата на Джей Лено: Спечелих роудстър Lamborghini, но *** ни правителство ми иска не по-малко от 100 000 долара и трябва да продам автомобила си, за да ги платя. Освен това имам шест деца и тази кола не е особено практична. Питам дали Вие, или някой друг, знае най-доброто място, където бих могъл да я продам? Благодаря за помощта ви. Дейвид.
  • #9
    1 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Това че е карал камьон не го прави добър шофер и не значи нищо.Кола 4X4,особенно спортна се кара по дтуг начин!!! Който е карал Субару или друго куатро знае за какво говоря и как се влиза и излиза от завой с такава кола.НЯМА НИЩО ОБЩО С ПРЕДНО ИЛИ ЗАДНО ПРЕДАВАНЕ.
  • #8
    3 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Вярно тези коли спят зимен сън,ама нали има застраховка за сериозните щети
  • #7
    9 rate up comment 0 rate down comment
    2втек ( преди 12 години )
    ...как не е зле кой знае кви суми са стопчета,спойлери и броня все пак е Ламбо а човека го е спечелил а не купувал може и да не събере за ремонт!
  • #6
    11 rate up comment 3 rate down comment
    до Аутокомедия ( преди 12 години )
    АБе ***.... ви проста... вие малки п*тювци за кви се имате, че всеки за който пишете е неудачник....да ви е*ба в *** драскачи...Гледаите само как ми късате нервите и ме карате да псувам...И това между другото ако са сериозни щети...една броня и един стоп!!!
  • #5
    7 rate up comment 0 rate down comment
    лимонад ( преди 12 години )
    ако беше тук - щеше да е литнала я в пропаст, я в дърво, я в билборд.При нас пътят така се укрепва - с дървета, не с ниви. И тогава задната броня с цялата задница щеше да е на метри от предницата ( не само стопчето да е чукнато)
  • #4
    15 rate up comment 2 rate down comment
    Унищожителят ( преди 12 години )
    Това е Дошо ,бе хора.Той е в акция по унищожаване на коли на любимия си концерн.
  • #3
    20 rate up comment 1 rate down comment
    /// ( преди 12 години )
    Тия коли се зазимяват по това време на годината
  • #2
    13 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Е айде не е толкова зле - нова задна броня и стоп. Чукнал я е леко в мантинелата.
  • #1
    15 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Кой знае с кви сликове е била на този снежец!