IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

HYUNDAI ГОТВИ НОВ ЛУКСОЗЕН СЕДАН

Hyundai планира да прибави нов седан към моделовия си ред. Автомобилът сега познат под името Concept Genesis, е със задно предаване и V8 двигател.

HYUNDAI ГОТВИ НОВ ЛУКСОЗЕН СЕДАН
От фирмата обявиха, че новият модел ще бъде показан на предстоящото автомобилно шоу в Ню Йорк. Няколко пъти автомобил на Hyundai с тежка маскировка беше „хващан" при тестове по пътищата и в САЩ и  в Европа. За него абаче се знае все още малко. Според експертите този нов седан е бъдещият флагман на филмата, заместник на сегашния Equus. Според предварителните информации, това ще бъде много луксозна кола с елементи от естествено дърво в интериора, с кожен салон и достатъчно място за пътниците. Амбициите на Hyundai са да представи в скоро време на пазара реална конкуренция на луксозните немски седани. Цената на новия модел на Hyundai в САЩ ще започва от 30 000 долара. Базисният двигател на седана ще бъде V6 с мощност 263 к.с. и работен обем 3.8 литра. Както вече споменахме ще има и по-силен вариант V8. Новия седан на Hyundai е опит да се защитят амбициите на фирмата да стане една от петте най-силни в отрасъла в световен мащаб.
0 от 500