IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Renault показа обновената Laguna Coupe

Автомобилът ще се продава от февруари догодина

Renault показа обновената Laguna Coupe


Компания Renault показа обновената Laguna Coupe, която ще се продава от февруари 2012 г.

Новостите при автомобила не са толкова много – той е получил нови фарове със светодиоди, както и 17-инчови джанти, които влизат във фабричното оборудване. Оптимизации има и при двигателите.

Линията от двигатели се състои от три бензинови и два дизелови агрегата. Те се комбинират с 6-степенна механична или 6-степенна автоматична скоростна кутия.

Бензиновите са 2.0-литров атмосферен със 150 к.с., 2.0-литров с турбо (170 или 205 к.с.) и 3.5-литров V6 с мощност 240 к.с.

Дизеловите двигатели са два - 2.0-литровия (M9R) с три мощностни разновидности (150, 175 и 180 к.с.) и 3.0-литровия V6 с мощност от 240 к.с.

Моделът с двигател 2.0 dCi и мощност 150 к.с. се оборудва със старт/стоп система и ESM (Energy Smart Management) технологията на марката. Така той изразходва средно по 4.5 л/100 км.(оптимизация с 13%) и отделя вредни СО2 емисии в рамките на 118 гр/км.

Обновеното Renault Laguna Coupe ще се произвежда единствено в завода на компанията във Франция. Ориентировъчно цената на автомобила за Европа ще бъде около 31 500 евро.

Тагове: renault laguna coupe
0 от 500
  • #17
    1 rate up comment 0 rate down comment
    Звер ( преди 10 години )
    Автомобила е страхотен!Година и половина вече по нашите "пътища" - нямам никакви забележки, няма повреди и нищо не е сменяно. Комфортна, сигурна, приятна возия и доста екстри. Като единствен минус мога да добавя относително твърдото спортно окачване. За тези екземпляри, които само плюят - когато се качите в нов автомобил и имате дори и малка идея какво представлява - тогава коментирайте. До тогава - слагайте овчите кожи по седалките и се наславдавайте на старите си барутници.
  • #16
    4 rate up comment 8 rate down comment
    ? ( преди 12 години )
    *** мноооого е "красива" бе - отзад прилича на Астън а отпред на *** с пичка на носа...))
  • #15
    6 rate up comment 9 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Не е рено а е ***! :)))))
  • #14
    6 rate up comment 6 rate down comment
    Triforce ( преди 12 години )
    Пич, кой каза, че е грозна? Я прочети какво написаха хората? Не качествена, чуплива ходова част и т.н. Някой да е казал грозна? Ти колата по визия ли я избираш? Да не си жена? Ако си мъж и избираш по визия, значи си гей! Само "разбират" повече от жените на тема визия :) Моля ти се! Колата е красива, ама до там! Ще си карам грозната немска каска, пък ти си карай лагуната. И японска си купи - да ти искат 980 лева без ДДС за диоден блок. Ай сиктир с тия 10 000 марки!!!Май много ми дойде пиенето :)
  • #13
    9 rate up comment 4 rate down comment
    *** ( преди 12 години )
    Що за *** се навират тука... Вие обичате автомобили или мразите автомобили на първо място? Лагуна купе е красива!
  • #12
    4 rate up comment 2 rate down comment
    рено.БГ ( преди 12 години )
    И ощи нещу - там дилърчитътъ Мишо онуй - срамижливоту анонимну, дет' ни си казвъ именцету да съ заемът малку по-активно с пропагъндатъ начи!!Инъчи нямъ дъ видът не саму 13 ами и 12 -тъ заплатъ!! Ай чи сме продали саму 2-3 рена досегъ, а то годинътъ съ изтъркули ши знайти.
  • #11
    6 rate up comment 3 rate down comment
    рено.БГ ( преди 12 години )
    Ай ся - смотани и чупливи били реноту!!? Ми вии бе кияци не сте ли смотани и чупливи в кръстъ, а?? За толку пари - такъвъ кола ви съ полагъ - земети си 2 рена и третуту ши е без пъри!
  • #10
    4 rate up comment 9 rate down comment
    Triforce ( преди 12 години )
    Ако Рено е най-добрата от французите, значи сте за лудницата. От френските автомобили Рено са най-калпави, най-смотани, най-чупливи, най-дефектни, с най-слаба ходова част и кой знае още какво. Нещата които описах са от неприятен опит на приятели, настоящи или бивши собственици на РЕНО!!!
  • #9
    13 rate up comment 6 rate down comment
    ...... ( преди 12 години )
    Много готин дизаин бих си взел една с голямо удоволствие 3.0dci
  • #8
    8 rate up comment 12 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Рендетата са най-добрия избор,ако трябва да се избира от френските каляски.Специално Лагуната първата и втората генерация са пълни с проблеми.Електрониката им е абсолютно дърво.Постоядно проблеми не можещи да се отстранят не само от фирмения сервиз,но и от опитни жичкаджии.Моторите и те са дръвче.Глави и гарнитури са си нещо нормално да се хвърлят често.Окачването им е доста слабо за нашите пътища.Единственото хубаво е че имат супер возия,много екстри и цената им е добра.