IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Kia Picanto и Питър Шрайер с награди от Top Gear

Английското списание ги определи съответно за „Покупка на годината” и „Мъж на годината”

Kia Picanto и Питър Шрайер с награди от Top Gear


Автомобилното списание Top Gear връчи приза „Покупка на годината” на Kia Picanto, а дизайнерът създал формите на колата Питър Шрайер - коронова за „Мъж на годината”.

"Най-накрая, се появи корейско супер мини, което можете да предпочетете пред да кажем Fiat 500. Искате изгодна сделка? Колата, която тествахме се предлага за £10 000, но можете да си купите Picanto и на цена под £8 000. Тази инвестиция е много по-изгодна от най-евтиното Cinquecento, а за нашите възможности – Picanto е по-добрия избор”, заявяват в типичния си стил англичаните и продължават:

"Това е Picanto, нашата най-добра „Покупка на годината”, една искряща метафора за Южнокорейското развитие от опустошително място след войната до икономическо ‘чудовище’ в днешни дни. Това място е отличен пример за бомбастичното развитие на бизнеса, не само с евтини имитации, но с изумителни изобретения – от смартфони до телевизори за автомобили".

По отношение на бившия дизайнер във VW и настоящ шеф дизайнер на Kia, списанието пише:

"Питър Шрайер – човекът начело на екипа, който създаде неповторимата идентичност на Kia Picanto беше избран за ‘Мъж на годината’ за дизайнерското му творчество в корейската компания.

"Добрият дизайн е този, който кара хората да си купят продукта. Питър Шрайер ръководи този процес в Kia с впечатляващи умения".

Тагове: top gear kia picanto
0 от 500
  • #7
    2 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Миризмата пък търси Казанлъшкия с 80-ката дето го е ***. Миризма моето А6 с 233к.с. и Куатро е като спейсшип пред тази саборетина. А Ако тоя казанлъшкия ти братчед дето ти е обърнал ануса с хастара е с 90-ка РС2 сори ама тя и 20годишна да е пак ще е по-скъпа от това Пиканто а технологично Хюндай ще стигнат това РС 2 след още 20г.
  • #6
    4 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    ха ха това е доста скапана кола, А сравнението с фиат 500 е смехотворно. Вярно е че в момента Хюндай дават 50% от печалбата си за реклама по цял свят и купиха 2-3 статийки в Аутобилд, ама чак да опрът до Топ Гиър ха ха. Тука стигнаха чак да спонсорират цялото шоу Екс Фактор смях. С 200 продажби в БГ за година 150 от тях за таксита и 50 за служебни *** и с оборот от 400 000лв. Оборот, а не печалба изсипаха повече от половин милион за реклами и шоута за година в БГ. Ха ха *** фирма ха хааа.
  • #5
    6 rate up comment 1 rate down comment
    Admin ( преди 12 години )
    Хахаха от 4 коментара 3 са на миризмата, браво момче добре ни субсидираш при рекламите! ^^
  • #4
    7 rate up comment 9 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    VW Up е голЕма работа само в АудиБилд и другите платени медии на .В реалността нещата обаче са съвсем различни.Новото Пиканто действително е един много симпатичен модел,изглеждащ не само добре,но и доста солидно на фона на останалите конглокенти в класа.Не знам как е на каране,но единствената ми забележка е,че седалките са малко твърди.Все едно съм на пейка.На ФВ и Опел са същите,а това не ме кефи.
  • #3
    8 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Те и на Up са дали
  • #2
    15 rate up comment 10 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Нали VW Up беше голяма работа,уж?!Да,ама не!
  • #1
    10 rate up comment 12 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Оле ле,казанлъшкият *** в категорията на бедните шилета ще го свие язвата от тази новина.Много *** ***!Не си гледа голия ***,ще ми хвали ауди 80 и смята,че това го прави "един от Ауди".Това е психиката на бедните БГ селяни,с малката забележка,че гореспоменатия е .. ***,ха,ха,беден ***!