IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Най-музикалният Mini Clubman JCW ще се появи в Лас Вегас

С нова оптика и нова сила.

Най-музикалният Mini Clubman JCW ще се появи в Лас Вегас


Дълбоко модернизиран Mini Clubman JCW ще се появи на шоуто SEMA 2011 в Лас Вегас. Той е дело на компанията Mac Audio и на ателието за тунинговане Wimmer RS.

Съвместният проект ще демонстрира достойнствата на продуктите на Mac Audio, които са известни със своята акустика. Именно за това машината вече се нарича най-шумното, като музика, Mini.

Машината е с напълно нов интериор, като той е подчинен на акустиката в купето. Комплектът включва уредба с 3 суббуфера и 6 усилвателя, за които е създадена специална стойка. Централната конзола също е претърпяла промени, за да може да носи Аudiovox VME 9325BTA със сензорен екран. Системата позволява включването на iPod и iPhone, разполага с USB-порт и Bluetooth.

Всичко останало е оставено в ръцете на инженерите от Wimmer RS. Благодарение на тях Clubman е получил аеродинамични елементи, фирмени надписи и спортно окачване. Доработен е и двигателят, който е от добре познатия John Cooper Works, но мощността му вече е 230 к.с.

0 от 500