IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Серийната Toyota FT-86

В интернет се появиха най-добрите образи на серийната версия на Toyota FT-86.

Серийната Toyota FT-86
Изданието Autocar показва снимка от брошурата на Toyota FT-86, която е претърпяла и леки промени във външния вид благодарение на тунерите от Modellista, които са автори на фабричен тунинг за Toyota.
 
 
От японската фирма не потвърждават автентичността на снимката, но и не я отричат. Външния вид на серийния модел ще се отличава малко от показаната тук кола, като ще има други джанти и леко променени брони. Интериорът е със спортни седалки и бутон за стартиране на двигателя.
 
 
Оборотомерът е с бял циферблат, скоростомерът е черен. В брошурата не са дадени никакви технически данни за автомобила. Серийната версия на Toyota FT-86 ще бъде официално показана през следващия месец на автомобилния салон в Токио. В Европа ще се продава от средата на следващата година.
 
Моделът е вдъхновен от модела със задно предаване Corolla AE86, правен през 80-те години на миналия век. Колата ще бъде с двигател boxer от Subaru, който ще предлага мощност от 200 к.с. комбиниран с механична скоростна кутия с 6 степени. Колата ще има и нов диференциал с ограничено приплъзване.
 
От Toyota казват, че собственото тегло на автомобила ще бъде до 1100 кг. Това е с около 200 кг по-леко от Volkswagen Scirocco, например. Макар цената все още да не е съобщена официално, очакванията са в Европа тя да бъде до около 25 000 евро.
0 от 500
  • #63
    1 rate up comment 0 rate down comment
    Cenitell ( преди 12 години )
    Купето е най-хубавата машина, сътворена от човека! Който има възможност-да не се колебае и да го гушне! :)
  • #62
    4 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Хахаха, тоя явно е някой авенсис с инкростирани диаманти. Иначе няма как да стигне тази цена. И ще бъде като тата нано от злато - поредния кич създаден на базата на кола-евтиндос... И много интересно защо този измислен авенсис за 70 хиляди го няма в ценовата листа... Пасат със всички екстри и аз мога да ти извадя за 100 бона...
  • #61
    3 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Най-скъпият Авенсис е към 70 000 лева дизела в лукс изпълнение. Пасатчето е евтина тенекия пред Тойотата. Не гледай промоцийката,там няма с най-големия дизел 180 коня . 70 хилки е Авенсиса.
  • #60
    5 rate up comment 3 rate down comment
    doc ( преди 12 години )
    "istinskiya doc" явно не знае даже правописа на български, камоли някой чужд език. И като е бил 7ми клас е намерил в дъвките с картинка една картинка на някоя трошьота и от тогава е влюбен в най-изостаналата марка на пазара.sad story
  • #59
    3 rate up comment 5 rate down comment
    istinskiya doc ( преди 12 години )
    istinskiya doc ne pishe na kirilica za da se otli4ava ot neukiya hamelion,koito znae samo bulgarski,zashtoto e u4il samo do 7-mi klas i kato vseki ***,lyubitel na goufo
  • #58
    7 rate up comment 5 rate down comment
    doc ( преди 12 години )
    Трошьота, какво повече да си говорим :(
  • #57
    6 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Тук си говорим за трошьота, хонда е друга опера. Там нещата са доста по-добре. Даже новия авенсис 2011, поредни евтинджос на трошьота, струва в най-висока степен 50 100 лв, а е на промоция за 39 990... какъв смях, няма кой да го погледне. Най-високия пасат хайлайн струва 57 219 лв. Разбира се не става и дума за такава огромна отстъпка от близо 20% при трошьотата защото сериозните марки се купуват от сериозни хора които плащат за качество, а не за японски еднодневки...
  • #56
    3 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Я погледни на колко завършват цените на Авенсис и на евтиното пасатче. Почват и двете на 39 000 лева. А я погледни цените и на Акорд и тогава говори бе ***.
  • #55
    7 rate up comment 5 rate down comment
    doc ( преди 12 години )
    "istinskiya doc" да си измисли негов ник и да се научи да пише на български, а после да дава акъл!
  • #54
    10 rate up comment 5 rate down comment
    трошьота = евтино ( преди 12 години )
    Хахаха, никога евтинджоса трошьота не е бил по-скъп от който и да е фолксваген. Справка - трошьота авенсис започва от 38 850 (в момента на промоция за 33 990 понеже кой ще го купи този ***..), а новия пасат започва от 39 990. Промоция в момента няма. Така че не говори глупости, всеки знае че по-евтини (все пак без дачия и китайците) от трошьотите няма!