IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Идва Mercedes-Benz CLS Shooting Brake

Mercedes-Benz представи първата генерация на CLS през 2004 година.

Идва Mercedes-Benz CLS Shooting Brake
Тогава никой не си представяше, че този модел ще стане родоначалник на толкова модерния днес клас на купетата с четири врати. От 2004 до днес бяха продадени над 170 000 броя от този модел по света.
 
 
Сега от Mercedes-Benz ще изкарат на пазара shooting brake като нова версия на второто поколение на CLS. Вече е известно, че продажбите на новия модел ще започнат през следващата година. Изданието Carscoop публикува шпионски снимки на модела с относително скромна маскировка, скриваща само задната част.
 
 
Профилът на серийния CLS Shooting Brake остава верен на концепцията показана в Китай през миналата година. Единствената по-значима разлика е по-високия покрив, който трябва да подобри комфорта в колата.
 
 
При двигателите няма да има изненади, като те ще бъдат директно повторение на използваните при седана. Базисен в Европа ще бъде турбодизеловият агрегат с обем 2.2 литра и мощност 204 к.с. На върха ще е V8 5.5 би-турбо с мощност 557 к.с. и максимален въртящ момент 800 Nm, който ще се монтира при версията на AMG.  
Тагове: shooting brake amg
0 от 500
  • #9
    31 rate up comment 12 rate down comment
    Triforce ( преди 12 години )
    ХАХА! На КЛАСИКА дизайна е по-хубав от оригинала! И който пита е правен на "paint". Нямам думи :)
  • #8
    33 rate up comment 16 rate down comment
    KLASIKA ( преди 12 години )
    Добър денПроблемът нямаше да е никакъв-нов модел в нова ниша и очакваме реакциите...,дотук добре......Но те казаха,че Mercedes-Benz CLS Shooting Brake ще бъде само и единствено съперник на BMW Серия 5 GT на Audi A7 Sportback !?!Но нито Audi,нито BMW са "комби"...!Защо просто не направиха модел който наистина да е съперник на Серия 5 GT и A7 Sportback ?Не е трудно:http://imageshack.us/photo/my-images/820/699a2rendering2012merce.jpg/
  • #7
    26 rate up comment 9 rate down comment
    Mercedes ( преди 12 години )
    Автомобилът е уникален! Едно истинско творение на гениалната мисъл на хората от Мерцедес. Моето мнение е, че този автомобил ще бъде много харесван, напук на тези, които се съмняват в това, но цената ще бъде доста висока, типично за Мерцедес. През 2004 година от Мерцедес пуснаха новият сегмент и до сега са си лидери в него, като стил и дизайн. Вероятно само Ауди могат да се съревновават с тях в този сегмент към момента.И за тези, които плюят по Мерцедес ще кажа, че този автомобил не е за бълъци.
  • #6
    24 rate up comment 8 rate down comment
    Тони ( преди 12 години )
    Вие понеже всичките сте от "Х-мен" и с ренгенов поглед свалихте цялата маскировка на задницата....и дадохте заключително компетентно мнение;)Тази кола, ще е красива и функционална и бърза. Не случайно, още като беше концепт Джереми Кларксън каза, че ако някога я пуснат в производство...това ще е перфектната кола която човек може да има, съчетавайки красота, функционалност и бързина. А той, както знаем, не е особено голям фен на комбитата ;)
  • #5
    31 rate up comment 11 rate down comment
    Лексус ( преди 12 години )
    Не стига, че вече използват най-евтините пластмаси за интериора, ами и с дизайна се изгавриха.
  • #4
    32 rate up comment 6 rate down comment
    valdes ( преди 12 години )
    Новите странични огледала,които мерцедес налага с новите си модели,са направо отврат.Развалят цялостната концепция на динамичния дизайн на колата,който иначе е супер.
  • #3
    24 rate up comment 8 rate down comment
    Иван ( преди 12 години )
    Много е красива наистина муцината и страхотна. Задната част обаче не е доизпипана и не се съчетава много добре с предната. Съвсем леко разваля страничната линия и цялостното излъчване на автомобила. Иначе като цяло е прекрасна.Може да вземат някоя идея за задната част от комбиата на Ауди, които аз лично намирам за най-хармомични.
  • #2
    31 rate up comment 11 rate down comment
    barkly ( преди 12 години )
    Уникална катефалка, нямам думи!!!
  • #1
    34 rate up comment 7 rate down comment
    Triforce ( преди 12 години )
    И тук идва противоречието - супер кола, няма аналог в този клас, но...В този клас, да направиш комби е леко странно, не мислите ли?Пазарните резултати ще покажат - или ще се скъсат да ги купуват и конглокенцията ще започне и тя да прави подобни автомобили, или не.