IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Суперджипката на Eterniti ще струва $250 000

Сред екстрите на Hemera присъства пътна помощ с хеликоптер.

Суперджипката на Eterniti ще струва $250 000


Световният дебют на произведението на британската компания Eterniti Motors се състоя на изложението във Франкфурт миналия месец, а машината вече е на пазара. Нейното име е Hemera и производителите й планират да я внедрят в сегмента, в който скоро ще се настанят Aston Martin, Bentley и Maserati.

Както вече знаете под ръчно изработения корпус на Hemera се намира Porsche Cayenne с нов двигател и ултралуксозен интериор. А под капака е сложен 4.8-литров двигател V8 с двойно турбо и мощност от 620 к.с. Машината е пълна с екстри, като сред тях са подгряване и съответно охлаждане на задните седалки, два iPad-а, а също така и хладилник.

От Eterniti съобщават, че началото на производство на Hemera е планирано за началото на 2012 г., а клиентите ще могат да се радват на машината през следващото лято. Разбира се, за това ще трябва да платят 250 000 долара. В тях влизат 4-годишна гаранция, както и специална услуга – авиоасистент. Според нея, ако закъсате с този автомобил, компанията ще ви прати хеликоптер, с който да се придвижите възможно най-бързо до мястото, за което се тръгнали.
 

0 от 500
  • #7
    3 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    За марка със собствена дизайнерска линия, е недопустимо този модел да изглежда 1:1 с Порше Кайен, както и да се е случило това.Оше повече, че е суперкар. Абсурд!
  • #6
    4 rate up comment 0 rate down comment
    zoom-zoom ( преди 12 години )
    po-dobre edno techart magnum4e...moje bi e i po-evtino!tva mi idva v pove4e...tolkova otvori po kapaka...kato livne dujd 6to podgizne!
  • #5
    4 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    bai *** между тебе и каенчето никва разлика и двамата сте ужасно *** *** и ставае само за мурие да ве ...........Т
  • #4
    4 rate up comment 4 rate down comment
    bai ui ( преди 12 години )
    toq pa *** s kli6iranite izkazvanq za soc moc i 4alga tymni ikonomiki i kvi li ne ku4ovi dumi ....deba glupendara pros
  • #3
    1 rate up comment 2 rate down comment
    :) ( преди 12 години )
    Това чудо не са взели от всяка марка по някоя линия, задните фарове са на Ситроен DS4, огромните ауспуси са на BMW X6 и тук таме на някоя друга марка... Но иначе става!
  • #2
    9 rate up comment 4 rate down comment
    ugly mugs ( преди 12 години )
    Абсолютно ненужно!-Чалга джип!Но за бившите соц.страни и Търговците на дрога и тъмни икономики,идеален кич да возят разплутите си телеса и вампирясали тикви.
  • #1
    15 rate up comment 3 rate down comment
    . ( преди 12 години )
    аква-асистънс - ако паркирате това возило в някой гьол,компанията ви изпраща подводница.....