IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

НОВА ТЮНИНГОВА ВЕРСИЯ НА MINI COOPER S

Британското тюнингово ателие John Cooper Works, специализирано на преработване и доработване на автомобилите Mini, представи първият тюнинг пакет за модификацията Mini Cooper S, оборудвана с бензинов турбодвигател с обем 1.6 литра.

НОВА ТЮНИНГОВА ВЕРСИЯ НА MINI COOPER S
Специалистите от JCW са увеличили мощността на двигателя от стандартните 175 до 192 к.с. чрез инсталиране на нова изпускателна система, модернизиране на софтуеъра за управление на двигателя и нова система за впръскване на горивото. Промените са засегнали освен мощността и максималния въртящ момент, който е нарастнал от 240 на 250 Nm. От John Cooper Works все още не дават данни за динамичните характеристики на автомобила с променения двигател, но е известна цената на този тюнингов пакет в Германия - 1 700 евро. Освен променен двигател, от тюнинговото ателие предлагат понижаване на окачването на Mini Cooper S с 10 мм, нови 18 цолови джанти, спортни седалки и карбонов спойлер на задната врата.  
0 от 500