IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Mercedes ще прави конкурент на BMW X6

Mercedes ще пусне на пазара кросоувър, нещо между купе и SUV, който да съперничи с BMW X6.

Mercedes ще прави конкурент на BMW X6

Колата ще бъде на пазара след 3-4 години, пише британското издание  Autocar. В специално съобщение от фирмата се казва, че „Mercedes-Benz подготвя изцяло нов модел“, който ще се прави в завода в Тускалуза, Алабама, който сега се модернизира за 330 милиона долара.

Макар все още няма име, бъдещият модел на Mercedes е „важен елемент от нашата стратегия за растеж“, по думите на шефа на Mercedes Дитер Зетче.

Сега в завода в Тускалуза се подготвя производството на новия ML. При него ще има нов вариант на купето, най-бероятно наречен GLS. Той ще предлага практичността на  M-class с пет места с интериор със спортни характеристики и пет места, както и някои стилни особености взети от седана CLS.

Успехът на BMW X6, от който бяха продадени над 120 000 броя след пускането му на пазара през 2009 кара Mercedes да ускори разработката на новия модел, който ще се конкурира освен с този на баварците, също и с бъдещия Audi Q6.

0 от 500
  • #11
    0 rate up comment 0 rate down comment
    ... ( преди 12 години )
    Ssang Yong Kyron 1вият SAC :)))))
  • #10
    3 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Много се бавят, Мерцедес...До тогава бмв ще са продали 300 хиляди броя...
  • #9
    3 rate up comment 5 rate down comment
    miladinov ( преди 12 години )
    ако направят нещо в класа на х6 със сигурност ще е по-хубаво и по-практично те и Acura се опитаха да направят нещо със модела ZDX ама май не се получи
  • #8
    5 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Виждам че тук отново е пълно със скапани, ***, ***, олигофренясали, кретенясали ***. При всяко влизане в този сайт намирам отново същите *** и затова влизам все по-рядко. *** *** не си правете труда да ми пишете защото скоро едва ли ще вляза пак тук. Може би другата седмица ще се отбия,за да спомена отново че повечето тук сте едни много, много *** ***.
  • #7
    1 rate up comment 4 rate down comment
    до defender ( преди 12 години )
    Викаш изпробвал си г-класата много пъти а? И коя версия по-точно? Щото г-класата си има версии с два блокажа, с три блокажа, с разкачване на ролбарите и без, с автоматик и без. Има си луксозна версия, има си и оф роуд версия, така че силно ми се чини че пишеш абсолютни глупости. Най-вероятно и дифендъра и г-класата си ги виждал само на картинка.
  • #6
    4 rate up comment 3 rate down comment
    Учтивият Лос ( преди 12 години )
    Изпитвал си ти.. Кой ва знае какви оф-роудъри сте там - смях през сълзи!
  • #5
    7 rate up comment 8 rate down comment
    Defender ( преди 12 години )
    G- класата казваш най-велика???Прочете ли го някъде или ти го каза на баба Злата шурето.Много пъти съм изпитвал с приятели Г-класата срещу Дефендер.Резултатът винаги е бил в полза на Land Rover-а.
  • #4
    6 rate up comment 5 rate down comment
    фен на мерцедес ( преди 12 години )
    ей, рибарче...ходи да си ловиш рибата и не давай *** и повърхностни коментари, защото наистина започва да си личи, че пет пари не даваш за нещо като красота и елегантност...,,s2,, наистина мился че няма нужда мерцедес да влизад в този клас, а относно снимката, приятел тествал съм същия джип на тестдрайв и минава през доста тежки офроуд испитания, така че не го подценявай...иначе най-великия джип за офроуд си е г-класата!
  • #3
    7 rate up comment 8 rate down comment
    s2 ( преди 12 години )
    за какво им е да влизат в този клас незнам, според мен Х6 си е неоразумение, това си личи и по продажбите, като видиш колко Х5 и колко Х6 има по улицитеотносно рекламната снимка :):):)този мерцедес ако влезне в тоя гьол после трябва да викат трактора
  • #2
    11 rate up comment 2 rate down comment
    a-u-u-u-u-u---u ( преди 12 години )
    ***, това го "писахте" преди месец!