IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

НОВА КОНЦЕПЦИЯ НА EDAG

Германската инжинерингова фирма EDAG ще изложи своята нова концепция LUV на автомобилния салон в Женева, който ще се открие идната седмица.

НОВА КОНЦЕПЦИЯ НА EDAG
Прави впечатление, че стилът на новия автомобил е като на луксозна яхта и голям SUV. За това допринася покритата с тиково дърво палуба на автомобила. Интериорът е изработен изцяло от Brabus. Тюнинговата фирма е подобрила и двигателя с обем 6.1 литра, който сега предлага максимална мощност 462 к.с. Автомобилът е с предаване 4х4 и ускорява от място до 100 км/час за 6.1 секунди. Максималната скорост на новата концепция е 250 км/час. Уникалните джанти с размер 22 цола са приютили спирачни дискове с размер 380 мм отпред и 355 мм отзад. Автомобилът предлага място за пет пътници. Два UltraMobile персонални компютри (PC) са интегрирани в облегалките за главите на предната седалка, а кибордовете са в падащите от облегалките масички. Специално осветление позволява да се работи и по време на движение. Все още няма планове концепцията на LUV да влезе в серийно производство.
0 от 500