IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

JAGUAR МОДЕРНИЗИРА СЕДАНА XJ

Jaguar модернизира поостарелият си седан XJ, за да инжектира малко повече ентусиазъм в намаляващите продажби на консервативно изглеждащия автомобил.

JAGUAR МОДЕРНИЗИРА СЕДАНА XJ
Промяната личи още на пръв поглед, като предницата на колата има нова радиаторна решетка и по-голямо лого на фирмата. Предната броня с кръгли фарове за мъгла е по-ниска и изглежда по-агресивно в сравнение с предишната. Появили са се и странични отвори за въздух, подобни на тези при купето ХК. Нова е и задната броня, задния спойлер също. Нови са и мигачите в огледалата за обратно виждане. Вътре промяната засяга комфорта на пътуващите отзад, където се е увеличило мястото, заради по-тънките облегалки на предните седалки. За сметка на това, те вече се предлагат стандартно със система за затопляне. Цената на модернизирания седан XJ във Великобритания започва от 43 540 паунда, (около 65 000 евро) за версия с бензинов двигател с обем 3.0 литра и от 60 150 паунда (около 90 000 евро) за топ-версията XJR.
0 от 500