IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Това е новият Ford Harley Davidson F-150

Ford показа модел 2012 на Harley-Davidson F-150, най-нова версия на пикапа, комбиниращ двете славни марки.

Това е новият Ford Harley Davidson F-150
Както личи от снимките, модел 2012 на Ford Harley-Davidson F-150 има доста агресивен вид с голяма радиаторна решетка имаща шест хоризонтални хромирани лайсни.
 
 
Още стандартната версия на лекотоварния автомобил и с джанти имащи размер 22 цола. По колата може да се види логото и на Harley-Davidson, като автомобила е в типичните цветове за мотоциклетната марка – черно (Tuxedo Black) и бяло (White Platinum Tri-Coat).
 
 
В интериора отново преобладава черното (отново бляскаво Tuxedo Black), като има много кожа и хром.  Модел 2012 Ford Harley-Davidson F-150 е с доста технологични системи, да споменем огромния LCD дисплей, автоматичен прозрачен люк, камера за наблюдаване пространството зад колата, седалки с подгряване (включително и на втория ред) и др.
 
 
Двигателят е V8 с обем 6.2 литра и мощност 411 к.с. Лекотоварния автомобил може да носи товари с тежест над 3.5 тона.
0 от 500
  • #17
    3 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    А бе вие сте били големи мислители.Този пикап не става за офроуд, а бмв х5 става?А мерцедес МЛ става??*** Таурег става?Аман от смешковци.Колите които стават за офроуд се броят на пръстите на ръцете ми и повечето са американски ;)
  • #16
    3 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Става за офроуд и то повече от бмв и мерседес .
  • #15
    6 rate up comment 3 rate down comment
    Хм ( преди 12 години )
    Добре де, Пацо, що се нервиш - ставаше въпрос, че американците дизайна им куца - само те си ги харесват тия сандъци... дори корейците се научиха сами да си правят дизайна и го променят постоянно в крак със световните линии на модата, за разлика от американците, на които един пикап от 1960 г. си прилича на пикап от 2011 г. ...И отделно - смяташ ли, че тоя сандък става за офроуд и мислиш ли, че в града ще е функционален и практичен?
  • #14
    5 rate up comment 6 rate down comment
    Учтивият Лос ( преди 12 години )
    Кво толкова се чудите на тия 3,5 тона. Това си е едно средностатистическо американско семейство. А колкото тая Татра - уродливите американци не могат да впечатлят света нито със скоростта, нито с проходимостта, нито с дизайна на автомобилите си. Единственото, което могат да направят от возилото е то да бъде ГОЛЯМО! Евала! Трябва да ги сложат под карантина, че облъчват света с тъпотията си!
  • #13
    6 rate up comment 1 rate down comment
    Пацо Змея ( преди 12 години )
    Е мен повече ми харесват Ферари тогава. Ферари е по-хубаво от това. Да сравняваш SUV с пикап-камион е като сравняваш спортно изпълнение на Голф с Ревентон.
  • #12
    4 rate up comment 0 rate down comment
    k ( преди 12 години )
    Аз не виждам какво сравнява просто казва че онва по му харесва на външен вид. Иначе тва едва ли мойе да товари 3,5 тона товар със собствената си тежест да ама 3,5 тона и един бус немойе да товари
  • #11
    5 rate up comment 3 rate down comment
    Пацо Змея ( преди 12 години )
    Да сравняваш SUV с пикап - ХМ ти си голям разбирач.
  • #10
    8 rate up comment 6 rate down comment
    Хм ( преди 12 години )
    Да, нямам пари да си го купя, но и да ги имах пак нямаше да го направя!Първо защото е безмислица - за офроуд не става, за града не ставаВторо защото е пълна глупост само за да си возя косматия ***, да харчи 25-30 на сто супер бензин - с по-малка кола по-малко ще ме гризе съвестта за умрелите иракски дечицаТрето - ми грозен мирикански съндък си е! На Хюндай Санта Фе-то изглежда 100 пъти по-добре...Но все пак, да не си кривя душата - интериора е хубав - стилен и много мъжки
  • #9
    18 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    може да ТЕГЛИ товари с тежест над 3.5 тона. Просто "изгубени в превода" :)
  • #8
    17 rate up comment 3 rate down comment
    AZ ( преди 12 години )
    КРАСОТА!