IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

BMW с неоригинални части = Лъв с биволски рога

Интересна рекламна кампания за оригинални резервни части.

BMW с неоригинални части = Лъв с биволски рога

Собствениците на повечето автомобили, чиято гаранция е изтекла, залагат на алтернативни резервни части. Това е особено популярно у нас, където често се използват и компоненти втора ръка, тъй като цената им е доста по-ниска.

BMW иска да промени това, като за целта пусна няколко забавни видеа. Те обаче не са насочени към българските потребители, а към тези отвъд океана.

Без да навлиза в скучни подробности за качеството на неоригиналните компоненти и последствията от използването им, BMW показва нагледно как се "чувства" автомобил, в който са вложени такива неоригинални части.

Видеата са три - кон с окраска на зебра, кралски пингвин с клюн на папагал и лъв с биволски рога.

Какви части и сервизи използвате вие?





0 от 500
  • #4
    10 rate up comment 6 rate down comment
    Алфист ( преди 12 години )
    Пожелавам ти да изкараш парички за скъпа кола и да се убедиш сам в каква голяма заблуда си!!!
  • #3
    17 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Ми да ти кажа и при евтините марки горе долу е същото. С тази разлика че при луксозната марка ще сменяш по рядко, защото са по-качествени. Няма такъв филм евтиното да ти е по на сметка от скъпото. Този който сменя неоригинални части на скъпа кола ще сменя и при евтината неоригинални, защото разликата с оригиналните винаги е около 10 пъти по-скъпо. Ако не беше така, нямаше да съществуват фирмите които произвеждат частите за колите и всички щяха да карат само с оригинални части..
  • #2
    28 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    С 3000 лв. за оригинални амортесьори, още толкова за турбо и филтри по 140 лв. от оригиналния сервиз е по-добре да преосмислиш покупката на луксозна марка, ако наистина искаш да я сервизираш с оригинални части.
  • #1
    11 rate up comment 4 rate down comment
    Shit! ( преди 12 години )
    Хахаха, на 3-тия клип!What the *** is that?! Xaxaxa