IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Opel отговори на Volkswagen

Опроверга напълно твърденията на Винтеркорн.

Opel отговори на Volkswagen

Шефът на Съвета на директорите на Volkswagen, Мартин Винтеркорн заяви, че Opel може да стане китайска собственост, ако General Motors реши да обяви марката за продажба. Той също така допълни, че продажбата на Opel би била нещо нормално за GM, защото от 1999 година насам марката е загубила 14.5 милиарда долара.

Отговорът на Opel не закъсня, въпреки че "Дженерал Моторс има дългогодишна политика да не отговаря на спекулации и слухове с коментари". Американците заявяват, че слуховете около Opel са чиста спекулация, а резултатите на немската марка са повече от добри.

Ето и цялото съобщение:

Детройт - Дженерал Моторс има дългогодишна политика да не отговаря на спекулации и слухове с коментари. За съжаление някои от нашите конкуренти не спазват подобни ограничения.

В днешния брой на Франкфуртер Алгемайне Цайтунг Мартин Винтеркорн, CEO на VW коментира слуховете за Opel, което продължава достойния за съжаление модел на раздухване на спекулации, въпреки че Opel отбелязва стабилен прогрес в преструктурирането си, в генерирането на добри оперативни резултати и други.

Този път това съвпадна с невероятно положителната реакция на медиите по отношение на новаторския Opel Ampera, който е приветстван като "гениално хрумване", "начало на нова ера" и както един водещ в индустрията специалист заяви, поставя Opel с три години пред VW.

Заради подобни ентусиазирани рецензии и голямото клиентско търсене Opel поръчва 2000 допълнителни автомобила Ampera за европейския пазар догодина.

Opel е част от семейството на GM от 1928 година и продължава да бъде важна за компанията. GM е доволен от стабилния прогрес на Opel през последната година в преустройството на бизнеса си и компанията продължава да инвестира в изключителни продукти за европейския пазар, както показва Ampera.

0 от 500
  • #20
    5 rate up comment 13 rate down comment
    Котоошу ( преди 12 години )
    Ех смешници от Опел, изкарвате по един сполучлив модел на 16 г. и голяма фукаращина.След Вектрата от 96 г.последва уникално грозна Вектра.Инсинията Ви отпред и вътре е добре , но отзад е като настъпана жаба, не харесвам комбитата, но само като такова прилича на нещо. Сега Астричката Ви е прилична, но за съжаление ще очакваме нова хубава кола чак след 13-14 годинки.А VW груп имат десетки марки и модели във всякъкъв сегмент НОМЕР 1.
  • #19
    5 rate up comment 10 rate down comment
    Insane ( преди 12 години )
    Ало селянчета я не си мерете *** с тези които вече ви стърчат отзад.VW е фирма крило на много продуктивни фирми които имат история на повече от 150 години и такива които имат по-малко история на качествена.Нека тъпотийте останат на масата на която сте седнали.Респект и със здраве.
  • #18
    9 rate up comment 17 rate down comment
    шефа ( преди 12 години )
    БРАВО! Днескашния виц е страхотен, били 3 години напред! Паднах от смях! Може би са 3 години пред лада, но 33 години зад фолксваген...
  • #17
    6 rate up comment 13 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Опел с 3 години пред Фолксваген. Съгласен съм, ама пак се оказва, че Опел е още в миналия век :D
  • #16
    23 rate up comment 10 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Колкото искате псувайте Опел.Инсигниа РАЗЦЕПВА ВСИЧКИ в своя клас :)
  • #15
    7 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    taq nowina e otpredi dwe sedmici!
  • #14
    13 rate up comment 4 rate down comment
    :) ( преди 12 години )
    Анонимен, цепиш мрака с т'ва АудиКомедия братле... ама много точно си го каза! Ти каква политика очакваш да имат ФВ като евреи са окупирали върховете на корпорацията, а те са царе на интригите и манипулациите.
  • #13
    25 rate up comment 13 rate down comment
    ОБЕКТИВЕН ( преди 12 години )
    ПОСЛЕ ГОУФАДЖИИТЕ КАК НЯМА ДА СА КОМПЛЕКСАРИ ,КАТО ДОРИ ШЕФОВЕТЕ НА ВЖ СА КОМПЛЕКСАРИ.ОПЕЛ ВИНАГИ Е БИЛ ПРЕД ФВ СПРЯМО ЦЕНА-КАЧЕСТВО.НЕ КАТО ФВ-СКЪПИ КОЛИ,А КАТО КАЧЕСТВО ПОСЛЕДНИ СЛЕД ФИАТ,РЕНО,ДАЧИЯ...ГОУФАРИ ДЕРЗАЙТЕ...
  • #12
    13 rate up comment 12 rate down comment
    VW KOLA ???? :)))))) ( преди 12 години )
    MOETO UVAJENIE KUM VW NO TOVA E MNOGO DALE4E OT DUMATA KOLA1.VISOKA CENA -KA4ESTVO 0 DAJE I MINUS 2.DESIGN-I DUMA DA NE STAVA DOBRE 4E IZLEZNA PASSAT CC I SCIROCO :)3.DVIGATEL PULNA SKRUB-KATO IZKLU4IM 1.9 TDI NO SAMO EDIN ZA 100 GODINI EEEE ORELA SI E OREL.ZDRAV RAZJDIASVASHT DA NO PAK DVIGATELI DA ISKASH I BEGA4KI IMAT ISTORI4ESKI MODELI KATO MANTA,KADETT I GT A VINAGI CENITE SA PONOSITELNI :)
  • #11
    34 rate up comment 4 rate down comment
    Slav78 ( преди 12 години )
    Ако сравняваме последните Астра и Голф, Опел са много по-щедри при влагането на качествени мтериали, дизайна е иновативен, по-евтина е а за ръжда вече не се говори от много време.