IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Раждането на една легенда

Пътят на Lamborghini Aventador от чертожната дъска до шосето.

Раждането на една легенда

Lamborghini Aventador, най-новият V12 бик вече смая публиката, която от своя страна го изкупи за поне година и половина напред.

Автомобилът с цена € 255 000 е истинско инженерно и дизайнерско произведение, което ще бъде произведено в серия от точно 4000 екземпляра.

Всеки един от тези автомобили е съставен от хиляди малки детайли, които подредени в перфектен синхрон, съставляват стряскащо изящният суперавтомобил.

Процесът по конструирането на модела, който в Lamborghini наричат - "Раждането на една легенда", може да видите в съкратен вариант на видеото долу.

0 от 500
  • #15
    6 rate up comment 9 rate down comment
    бавареца ( преди 12 години )
    IT - я си гледай ITто и не се излагай. какво излезе според теб че в VAG групата няма хора които да направят 12цил. мотор така ли? смешен си. сигурно и 16цилиндровите от италианците се научиха. я не говори глупости.
  • #14
    8 rate up comment 4 rate down comment
    IT ( преди 12 години )
    Ghostface преди ламбо да влезне в ВАг аз не съм чувал Ваген да прави 12 цилиндрови спортни агрегати... Ламбо отдавна си е разработило технологиите и те просто се доразвиват швабите използват технологиите на ламбо ламбо някои швабски и така :)
  • #13
    11 rate up comment 6 rate down comment
    IT ( преди 12 години )
    Анонимен гоуфаджио :))) Ламбо е италянска марка и ако днес се собственост на Ваг то утре може да е на китайците :) дори и Ауди може да стане тяхна собственност някой слънчев ден...както са тръгнали нещата...:) така че защо се опитваш да асоциираш ръзждясалият ти гоуф с този италянски супер автомобил :) Апропо в тази глобална икономика собственноста мени бързо притежателите си,дори самият Ваг в голяма час е собственност на разни арабски милиардери и финансови играчи които прецакаха Порше в стемежът им да го купят и всички знаем каво стана...:) затова аре не се обяснава кои на кой е. Които и да са собственниците на Ваген и Ламбо,Гоуфа ще си остане един грозен швабски варел аа Ламбо един италянски супер автомобил :))
  • #12
    7 rate up comment 12 rate down comment
    Ghostface ( преди 12 години )
    абсурдно е да си мислите, че фирма, като ламборджини, може да си позволи разхода по разработването на такъв автомобил:) фирма, която произвежда по 1000 бройки от даден модел, просто не може да отдели достатъчно за разработката на следващия. Всичко в тази кола освен името е германско.
  • #11
    4 rate up comment 8 rate down comment
    auidefen ( преди 12 години )
    taka e povecheto raboti sa delo na vw grup,prosto ne se razkriva oficialno da ne se uronva prestija na markata
  • #10
    6 rate up comment 12 rate down comment
    До Макс-Микс-Габер ( преди 12 години )
    Прав си и затова казвам, че ФАУ ВЕ ще бъде 1 още много години.
  • #9
    8 rate up comment 11 rate down comment
    MaXx^GaBbEr ( преди 12 години )
    ХАхахАхАха Болни болни :))))) толко че да забавляват даже!!! Всичко в автомобилостроенето се прави от ВАГ момчетааааа :D :D :D :D
  • #8
    9 rate up comment 11 rate down comment
    Алооо! ( преди 12 години )
    Италиянска е била навремето, сега е притежание на Фолксваген груп, немските инженери казват последната си дума при разработването на двигателите, същото е и при Вейрона-немските инженери на Фолксваген са създали и изработили супердвигателя на автомобилното чудо Бугати Вейрон. А пък друга немска фирма Аеро-Спейс, занимаваща се с изработката на самолетни части е изработила над 80 % от частите на тази уникална кола-самолет!
  • #7
    8 rate up comment 12 rate down comment
    бавареца ( преди 12 години )
    ламбо е сеобственост на ауди. и ако някой си мисли че те нямат пръст в разработката много се лъже. и по добре. ако италианците бяха толко велики да си я баха държали италианска а не да го докарат до фалит. и шефа и главния дизайнер са германци.
  • #6
    7 rate up comment 15 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Италианска кола, ама притежание на ФАУ ВЕ, нали така бе анонимни ***, жалко че баща ти не е използвал *** на времето.