IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Hyundai не иска Opel

От Hyundai заявиха, че стратегията им за растеж в Европа не включва закупуването на Opel.

Hyundai не иска Opel
От General Motors нито потвърждават, нито отричат спекулациите, че отново се опитват да продадат европейско си подразделение.
 
 
 
Според анализатори обаче, продажбата е предопределена и е въпрос „кога” а не „дали”.
 
„Ние не се интересуваме от Opel,” заявява говорител на Hyundai пред агенция Reuters.
 
За сметка на това корейският производител преследва поставената си цел да продава над 500 000 автомобила в Европа през 2013 година.
 
Hyundai увеличава продажбите в Европа, макар и с по-слаби темпове от тези с които расте в САЩ. Поставената цел е през 2015 корейската марка да има 5% пазарен дял на Стария континент.
 
Преди около 2 години GM се опита да продаде Opel. Тогава канадско-руски консорциум беше най-близо до придобиване на марката, но сделката в крайна сметка пропадна.
 
GM притежава немската марка още от далечната 1931 година.
0 от 500
  • #43
    5 rate up comment 1 rate down comment
    Пешо Картагенеца ( преди 12 години )
    Форумните луди пак са се надушили и пълнят форума с ***. Единя сигурно е дилър на Хюндай, а другия не знам какъв му е случая, но плюе сякаш са го обезчистили в някое такси (Хюндай естествено) и от тогава има непоносимост към марката хахаха
  • #42
    3 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Миризма пак не разбрах на себе си ли пишеш. Тук освен теб други *** няма. А лагерната количка на дядоти с която връща хартия, не знам защо я броиш за кола? Или ти всичко ще го буташ, за да се движи го броиш за кола. ха ха страхлив Айтоски *** ха ха. И вземи смени памперса ,че както си се насрал от яд и страх може да се удавиш в собствените си ***. Ха хаааа.
  • #41
    2 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Mirizma, gadna ,sam si govori.
  • #40
    4 rate up comment 3 rate down comment
    RS10 ( преди 12 години )
    Много дълъг го написах долния коментар така че ще обобщя:бла бла аз съм *** *** от кърджали бла бла карам хюндай i30 теглен от кон отпред - страшна гъразия, повече от пернишки гоуф даже бла бла живея чат-пат и в гетото в айтос но братчеда ми в Бургас го посещавам един път в годината за да избягам от селото за малко...
  • #39
    2 rate up comment 5 rate down comment
    RS10 ( преди 12 години )
    Я прати пак снимката на родата ти с боксовите ръкавици..:) и после се обяснявай,че си черен магал.*** просто,ти сам плю на себе си.Човек който го е срам от произхода си е по-долен и от червеите.Имам втора нова кола и други ще имам.Ти ще си останеш в казанлъшкото гето и годинките ти ще изтичат докато се правиш на такъв какъвто не си.И какъвто няма да бъдеш.i30-ката ми стои в пресечката срещу Котвата и съм сигурен,че носа си няма да покажеш в Бургас,сач скъсан!
  • #38
    3 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    И миизма няма нужда в по пет пъти да си повтаряш коментара. Хората още първия път са разбрали че си смахнат. То страаах, страааах, надрисквация и миризми няма как де не усетят че си хахо. Все пак чак толкова страхливи хора като теб никой не е виждал. Че и ревлив и сополив. *** ***, я пак разкажи как е в катуна в Айтос, разкажи как са те крали за булка и *** в 80-ка в Казанлък. И най-вече как *** събира тен край Миролюбово като прави *** на комбайнерите за по 1лв.
  • #37
    3 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Бедното казанлъшко ромче!! Миризма, ти който нямаш кола, ти който се фукаш с на баща си стария Хюндай, който е по-евтин чисто нов дори от най-евтината Фиеста? Ти който както сам си призна си *** обиждаш въображаемия любим ром? Ти който живееш в Айтос във Фургон, ходиш със скъсани джапанки от 2лв. и наричаш въобръжаемия си любовник бедняк? Миризма ти да не пишеш на себе си бе? Май всеки път се обръщаш към себе си и за това всички тука дето ти пишет се чудят защо пишеш на един човек? Ха ха хааа
  • #36
    5 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Новината я има във всички сайтове "Hyundai не иска Opel".Заглавието казва всичко.Опел изпада,Хюндай са най-проспериращата фирма.Какво е писало бедното казанлъшко ромче,на никой не му пука.Нито за написаното,нито за мангалчлето.Социално слабо шиле,което избива комплекси с коли от сорта на ауди 80 и шокиращо грозните първи сеати.
  • #35
    4 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    dO > Bastun kriv,qd ta e sega 4e huidai ne mogat da kupqt hlopel4etata li,FIAT AKO ISKA I HUIDAI 6TE kupqt,ama huyovi glavi s drapnati o4i ne se zanimavat,za6toto mnogo oriz trqq da izqdat dokato stignat Fiat industriqta,male male,kvo znae6 ti koreeco :DD
  • #34
    8 rate up comment 1 rate down comment
    ланеца ми тежи ( преди 12 години )
    Хуйдай, Хуйдай, Хуйдай...Ела си го вземи бе, *** смотан!