IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Нов научен център на Volkswagen

VW откри нов център за развойна дейност в САЩ, който ще се занимава с високите технологии и внедряването им в моделите на фирмата.

Нов научен център на Volkswagen
Освен инженери и дизайнери, в новото подразделение са назначени и психолози, които ще оценяват необходимостта от едно или друго нововъведение и начина по който хората го възприемат.
 
 
Сред най-близките задачи на новата структура на VW е по-нататъшното развитие на системата за автоматично паркиране на автомобила. Новото поколение на системата ще бъде способно да открива място за паркиране при многоредови паркинги, като колата ще може и да се връща при водача, който дава сигнал с мобилното устройство.
 
Друга задача е да се подобри навигационната система на базата на Google Earth с функция Street View и датчици позволяващи да се види околното пространство триизмерно.
 
Ще се подобри и системата сканираща пътните знаци. От VW съобщават, че засега бюджетът на подразделението ще бъде 20 милиона долара на година.
0 от 500
  • #21
    7 rate up comment 4 rate down comment
    A3 ( преди 12 години )
    Hahahaha,sme6nik,samo,4e ne kara 10 i nagore godi6na bangiq kato teb.A wpro4em ne karam VW,prosto takiwa profani kato teb,koito obqsnqwat purwoto mqsto na VW w ewropa kato gigantski zagowor na woennite.
  • #20
    3 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Ето , виж им манталитета. Появи се един който брани с глупостите си Вагенщайн и той неможе да пише на български. Казвам ви че това е овча марка и това си личи по пишештите . Като жив пример е А3 той самия неможе явно да обясни на какъв език пише.*** четящ Аутобилд.
  • #19
    9 rate up comment 4 rate down comment
    A3 ( преди 12 години )
    Hahahaha,Lexusa mi gowori za dizain,kato Lexusa imat tolkova bezli4na wiziq,4e naprawiha jalak opit s nowiq si kutuk nz kak se kazwa6e da pokajat na sweta kak 6e im se razwiwa dizaina-smeh na buci....
  • #18
    10 rate up comment 3 rate down comment
    A3 ( преди 12 години )
    A ti sigurno kara6 10 i nagore godi6na kola ot druga marka i za teb tq e nai-dobrata kola na sweta i te e qd,4e VW bie wuw wsi4ki testowe.....
  • #17
    5 rate up comment 11 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    ВАГИНщайн и високи технологии!?!?!?!?!Кажете ми ако това не е оксиморон!Колко години развиваха помпа-дюзата,докато всички останали се развиваха в правилна посока и развиваха правилното комънрейла.Сега същите тукмаци са се захванали да намаляват разхода на гориво на комънрейлите,които другите преди тях развиваха,а тези другите сега разработват и внедряват хибриди и електрически возила.Е кажете ми това не е ли абсолютна ***!Винаги на крачка-2 след останалите,но на тестовете винаги първи...
  • #16
    6 rate up comment 11 rate down comment
    LEXUS ( преди 12 години )
    Е Фолксваген какви високи технологии имат-Тракащата помпа-дюза или кое?! А пък в САЩ никой не си купува морално остарели коли като Фолксваген- най-непродаваемата марка. Определено обаче имат нужда от свежи дизайнери, за да не им изглеждат колите толкова старомодно и еднакво.
  • #15
    6 rate up comment 12 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Вярно е.Помпа-дюза е откраднат от Нисан,от средата на 80-те години.Японците обаче не го харесали.
  • #14
    9 rate up comment 13 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Вагенщайн и високи технологии , пълни глупости.Тези са най-големите крадци на технологии в автомобилостроенето.Може би единственната фирма която при появата на нов модел на конглокент веднага закупува бройки и започва с разглобяването за да вникне в технологиите и да види от каде духа вятъра.Пълни нещастници. После внедрява в своите модели с леки измемения и коляма реклама за високотехнологичен мотор.*** и *** а вие тук им се клапяте и лижете гъзовете им.
  • #13
    4 rate up comment 6 rate down comment
    s ( преди 12 години )
    В крайна сметка ти нали остана с пръст в уста!Ей на това казвам евала!
  • #12
    12 rate up comment 9 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    v krayna smetka - evala na VW...