IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Нов научен център на Volkswagen

VW откри нов център за развойна дейност в САЩ, който ще се занимава с високите технологии и внедряването им в моделите на фирмата.

Нов научен център на Volkswagen
Освен инженери и дизайнери, в новото подразделение са назначени и психолози, които ще оценяват необходимостта от едно или друго нововъведение и начина по който хората го възприемат.
 
 
Сред най-близките задачи на новата структура на VW е по-нататъшното развитие на системата за автоматично паркиране на автомобила. Новото поколение на системата ще бъде способно да открива място за паркиране при многоредови паркинги, като колата ще може и да се връща при водача, който дава сигнал с мобилното устройство.
 
Друга задача е да се подобри навигационната система на базата на Google Earth с функция Street View и датчици позволяващи да се види околното пространство триизмерно.
 
Ще се подобри и системата сканираща пътните знаци. От VW съобщават, че засега бюджетът на подразделението ще бъде 20 милиона долара на година.
0 от 500