IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Това е Volvo Concept Universe

На автомобилния салон в Шанхай, Volvo показва концепцията Universe, която е показателна за бъдещите модели на фирмата.

Това е Volvo Concept Universe
Във Volvo описват Universe като „голям, луксозен седан с ориентиран към човека дизайнерски стил, който запазва красивите линии на класическите модели на фирмата”.
 
 
Според Щефан Якоби, (Stefan Jacoby), изпълнителният директор на Volvo, „Concept Universe предлага един поглед към бъдещето на фирмата и подсказва какво може да се очаква от бъдещите й  луксозни седани”.
 
 
Според Питър Хорбъри ( Peter Horbury), вицепрезидент по дизайна във Volvo, „Concept Universe е един рафиниран автомобил в същото време с опростени линии, правещи марката шампион в сферата на лесното управление на автомобила”.
 
 
Volvo Universe не се свързва с никоя платформа на фирмата, защото все още не е решена бъдещата стратегия за платформите и двигателите при новите луксозни седани на Volvo.
 
 
В този смисъл Universe е чисто дизайнерска студия, показваща бъдещите търсения в областта на формите, но в същото време запазваща класическите стилови особености на марката.
 
 
Така например капакът на двигателя при Universe е в стила на Volvo PV544, както и решетката и ниско разположените фарове. Като цяло обаче, предницата и „носът” на колата контрастират с останалите модели на марката.
 
 
Universe предлага четири места, а в интериора доминира централна конзола с голям сензорен екран.
0 от 500