IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Volkswagen купува Isuzu?

Появиха се информации, че Volkswagen обмисля закупуването на японската фирма Isuzu Motors.

Volkswagen купува Isuzu?
 
 
 
 
 
Всъщност тази версия се обмисля от Volkswagen Group и MAN, производителите на товарни автомобили, в която фирма VW притежава 30%. Вариантът е MAN да закупи Isuzu или част от японската фирма, съобщава изданието Autonews.
 
 
 
 
Информацията е публикувана от немското списание Manager Magazin. Засега от Volkswagen и MAN отказват какъвто и да е коментар.
 
Пазарната капитализация на Isuzu е около 5.86 милиарда долара (около 4 милиарда евро). Плановете на Volkswagen да купи Isuzu са част от друг план, според който групата иска да стане производител номер едно в света, като измести Toyota.
 
 
Преди няколко месеца, Volkswagen съобщи, че ще инвестира 51.6 милиарда евро през следващите пет години за да постигне поставените цели. VW иска да запази позицията си на най-голям чуждестранен производител в Китай, а Audi (която е част от VW Group) да се утвърди като най-популярната луксозна марка в най-многолюдната страна на света.
 
За първите 9 месеца от миналата година VW Group е продала в Китай над 1.4 милиона автомобила. За сравнение General Motor са продали на китайския пазар 798 000 коли.
0 от 500
  • #4
    18 rate up comment 20 rate down comment
    W12 ( преди 13 години )
    абе суяци51 милиарда евро имат от VW за инвестициитова *** кратуни знаят ли каква цифра е за какви възможности и потенциял говорят?тия пари не се правят като се плюе по това или онова а като се инвестира, развива,произвежда и най-вече като се ПРОДАВАщом продават и имат такива приходи, значи знаят как да го правятА мнениято на някакви комплексирани *** в някаква измушена държавица на *** на европа ако мислиш че ги вълнуваайде съберете 5 лева за газчица на кадета и бегай на село
  • #3
    25 rate up comment 10 rate down comment
    Анонимен ( преди 13 години )
    Ква е тая комплексарщина и грандоманщина!Много марки, които правят по 5-6 хиляди автомобила годишно, са доволни от себе си, защото печелят достатъчно с качествените си продукти. ФВ искали да са най-големите и понеже не могат да стигнат по продажби Тойота, дай още марки да купим и да станем най-добрите! Аз ако си купя десет картини от Леонардо ДаВинчи, по-велик художник ли ще стана от Микеланджело?!?!?!
  • #2
    17 rate up comment 12 rate down comment
    Batito ( преди 13 години )
    Знаете ли VW какво купува?...нищо не купува!
  • #1
    30 rate up comment 10 rate down comment
    Анонимен ( преди 13 години )
    А от Исузу знаят ли?! Щото те ФВ и Алфа Ромео купуваха миналия месец.....