IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Jaguar атакува BMW 3

Да се готви BMW M5.

Jaguar атакува BMW 3

Jaguar съобщи за редица нововъведения при моделите си, които ще им помогнат при борбата с конкурентите за напред. Четирицилиндров дизелов двигател за XF и задвижване към четирите колела за XJ, ще бъдат в основата на плана за отмъкване на клиенти от немските марки.

Както изглежда обаче, освен нововъведения за настоящите си модели, Jaguar готви и изцяло нови такива.

Става дума за дълго коментирания конкурент на 3 Series, който по последна информация ще се казва XS. Този модел беше потвърден лично от бранд директора на марката, който заяви, че за да бъде успешен конкурент на луксозните европейски марки, Jaguar трябва да играе на всеки фронт.

И като стана дума за атака на всеки фронт, сигурно се чудите, дали и с какво английската марка ще предизвика возила като BMW M5 и Mercedes-Benz E63 AMG.

Срещу тях ще се изправи горещ вариант на XFR (на снимката), за който се твърди, че ще получи оборудване подобно на това при XKR-S. Очакванията са суперседанът да разполага с мощност от около 550 к.с.

Очаквайте развитие по темата.

0 от 500