IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

SSangYong на изложението в Сеул

Показа наследникът на Actyon Sports и електрически Korando.

SSangYong на изложението в Сеул

На автомобилното изложение в Сеул, Корея, корейската марка SSangYong представи няколко нови модела, част от които концептуални.

На преден план беше показана лимузината W Summit, създадена на базата на актуалния Chairman W. Тя се отличава с щедро пространство в салона, чисти линии и лукс до последния детайл, сочи официалната информация.





Премиера направи и новия Chairman H, наследник на първите две поколения на корейския флагман. Новият модел се отличава с "дизайн подчинен на неокласицизма", нов дизайн на таблото и богато, луксозно оборудване. Този модел ще стартира продажбите си в Корея през май, но няма да бъде наличен в Европа.

По-интересни за нас са моделите SUT1 и  KEV2, които са наследници на познатите у нас Actyon Sports и Korando.

За SUT1 не се знае много. Разбрахме, че е предпроизводствен концептуален автомобил, съчетаващ в себе си предимствата на SUV и пикап. Вероятно той показва как ще изглежда следващото поколение на Actyon Sports.


KEV2 (Korando Electric Vehicle 2) или еволюцията на визията за "зелен автомобил" на SsangYong - EV1, която видяхме през 2010 година, представя бъдещите насоки за развитие на преродения SUV модел Korando.

Електрическия Korando е оборудван с електрически двигател с мощност 120kW и 350-волтов литиево-полимерен акумулатор с мощност 35kWh. Максималната му скорост е 150 км/ч, а независимият пробег е 180 км.


Ssangyong Motor показа и три нови екологични дизелови двигателя и един бензинов, отговарящи напълно на екологичните норми Euro 5 и Euro 6.

0 от 500