IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Audi работи усилено на „горещия” фронт

Появиха се шпионски снимки от най-силната версия на Audi A4 - RS4, направени по време на тестове на Нюрбургринг.

Audi работи усилено на „горещия” фронт
Личат неимоверно големите арки над колелата, като е ясно, че тази версия RS4 Avant е със същата конфигурация, която се използва при купето RS5.
 
 
Според издането Autocar, това означава двигател V8 с обем 4.2 литра и мощност 444 к.с, максимален въртящ момент 430Nm, който се комбинира с трансмисия S-Tronic със седем степени и два съединителя.
 
Audi RS4 най-вероятно ще бъде правена само във версия комби, докато RS5 ще бъде „горещото” купе с две врати, а S6 ще покрие нишата на „горещите” модели с четири врати. Audi RS4, както и S6 ще бъдат на пазара в Европа от следващата година.
 
 
Така Audi ще покрие всички ниши на пазара за „горещи” автомобили, като има и S7 „fastback” с пет врати и луксозния седан S8. Audi S6 ще бъде на пазара през пролетта на идната година, RS4 ще се продава от лятото на 2012. Audi S6 ще се предлага едновременно като седан и като комби, като се планира комбито да бъде по-търсено (60%) от всички продажби на серията.
 
 
Двигателите на новите S модели ще бъдат версия на V8 с обем 4.0 литра и турбина. Най-високата очаквана мощност ще бъде 555 к.с, като първо ще я видим при Bentley Continental GT още преди края на тази година. Когато Audi пусне и RS6, той ще бъде със същия двигател и мощност, която ще му позволи да се конкурира с BMW M5, а автомобила вероятно ще бъде показан през септември във Франкфурт.
 
Много е вероятно също там да видим и Audi S6, S7 и S8, но все още е доста неясно, дали там ще бъде и RS4.
0 от 500
  • #24
    4 rate up comment 0 rate down comment
    Alo Alo ( преди 13 години )
    Когато човек не успява да вникне в една форма то той я оприличава на 'катафалка'!Когато пък е абсолютен профан на тема естетика епитетите му стигат до извода че това е '***',същият този 'кенфе' който има твоят съсед и ти му завиждаш защото е ,че ти нямаш такъв..!В следдствие се събирате със съседа от 1ият етаж и изводите ви са да това е пълно копие на на моят '***' от 1989!Но в крайна сметка завиждате че той има по красив '***' от вашият!П.С.Ауди не правят катафалки,апропо МБ правят таки
  • #23
    3 rate up comment 0 rate down comment
    До долния ( преди 13 години )
    .. и "пичове" - най-вече като пички и др. подобни миризмички...
  • #22
    2 rate up comment 10 rate down comment
    Пич ( преди 13 години )
    Ей тия нямат спирка с кенефите.Никелирани , с капаци , без капаци , черни като катафалки за умрелници и т.н. и т.н.
  • #21
    2 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 13 години )
    "Горещ" фронт ...WOW... първото впечатление ниак не е горещо,а банално.Здраво copy/paste е паднало от Opel Omega 1994.
  • #20
    9 rate up comment 0 rate down comment
    Nabludatel ( преди 13 години )
    В случая важи поговорката: "По-добре късно, отколкото никога"...Надали т.нар. "прогноза" на аутомедията ще се сбъдне - ще има и RS4 лимузина, както и ще има S6 - комби, в последствие и съответните RS6 - модели.
  • #19
    0 rate up comment 2 rate down comment
    jok ( преди 13 години )
    ama kolko e sme6no vsi4ko ,sybrali na kup 3 snimki na niakakvo tuningovano audi s3 naprimer,s djantite na RS5 + niakakav bludkav text s dyfkana informacia i novinata e gotova,tova e za nas komentira6tite :)
  • #18
    8 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 13 години )
    Всички спорите,но не можете да отречете,че това е една наистина прекрасна кола,мощна,бърза,с приятен,хубав,ненатрапващ се дизайн,какво повече искате????
  • #17
    4 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 13 години )
    24 часа Льо Ман е за прототипи. Единствените серии, в които участва АУДИ са ДТМ. Обаче там много ги разплаква Ц-класата. Рядко стига някое Ауди до подиума...
  • #16
    4 rate up comment 6 rate down comment
    audi ( преди 13 години )
    e ednoobrazie niama li niakakvi promeni ili samo 6e pompame dvigateli i to dori i tova e edno i sa60 s tozi 4.2 sigurno 6e si ostanat Neznam ugasno sku4na kola kato vizia pone za mene dosta izostava ot mercedec i bmw ima dosta da gi goni
  • #15
    3 rate up comment 6 rate down comment
    До DD ( преди 13 години )
    24 hours of Le Mans.Няма нужда от коментар.Ако не си *** и сам можеш да си направиш изводите. :)