IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Infiniti - наред е Австралия

Луксозната японска марка ще продава и в Австралия.

Infiniti - наред е Австралия

След като се доказа на американския пазар, стъпи в Европа и на някои южноамерикански и източноазиатски пазари, Infiniti насочва поглед към Австралия.

Японците ще предлагат моделната си гама от седани, купета и кросоувъри на Зеления континент от 2012 година, сочи информацията.

Първоначално в Австралия и по-точно в най-големите градове на източното й крайбрежие (Мелбърн, Сидни и Бризбейн), ще се предлагат кросоувъра Infiniti FX, спортния кабриолет и купето G37, и седана Infiniti M.

Infiniti ще подгрее нахлуването си в Австралия още тази неделя в Мелбърн, където ще се проведе първия старт от новия сезон на Формула 1.

Припомняме ви, че в края на февруари японците подписаха маркетингово споразумение с шампиона във Формула 1 Red Bull Racing за сезоните 2011 и 2012.


 

0 от 500
  • #4
    13 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 13 години )
    Какво Renogrup те бие в главата бе таласъм!?Има алианс (ако не знаеш значението на думичката търси в тълковният речник) между Рено и Нисан.От миналата година в този алианс влезна и Мерцедес Бенц за производство на малки автомобили.Сигурно ще каже,че и МБ е от Renogrup?Аман от профани ей.Чули в кръчмата нещо и го повтарят като папагали.Инфинити е подразделение на Нисан за производство на луксозни автомобили.Правят много добри коли,но са разпространени предимно в Северна Америка и Япония.
  • #3
    10 rate up comment 3 rate down comment
    Д ( преди 13 години )
    Не знам кво е общото между Инфинити и Реногруп?Нисан и Рено - да, но Инфинити като компания е различна от Нисан. В чисто икономическия смисъл на думата. Рено нямат работа там.
  • #2
    3 rate up comment 11 rate down comment
    Анонимен ( преди 13 години )
    Nai hubavoto ot Renogrup, samo da ne go razvaliat- male kvo napisah....ebasiiiii
  • #1
    25 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 13 години )
    Infiniti прави много добри автомобили, които са по джоба на малко българи. Австралийците обаче не са бедняци и ще купуват, особено кросоувърите.