IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Идва и Audi A6 Avant

Audi прави последни тестове на новото поколение на комби версията A6 Avant.

Идва и Audi A6 Avant
Както личи от шпионските снимки, колата има динамичен профил, стръмно спускащ се назад, нови задни светлини и относително голямо багажно отделение, което обаче едва ли ще бъде с размерите на това при Mercedes E-class, един от основните съперници на пазара.
 
 
Новият Audi A6 седан ще се продава в повечето европейски страни от април, докато версия комби (Avant) ще бъде на пазара в Европа към края на годината. От Audi твърдят, че са разработили новия A6 по-най-високите стандарти за качество, комфорт и лукс.
 
 
Колата е просторна, двигателите са високоефективни, оборудването е възможно най-богато, а разходите по експлоатация са относително ниски за един луксозен автомобил.
 
При производството на А6 е използван много алуминий, архитектурата е комбинация от стомана и алуминий, което прави версията седан най-лекият автомобил в този клас. Колата има собствено тегло по-ниско с 80 кг. в сравнение с досегашната генерация на А6. Колата е с 12 мм по-къса от досегашната, но в същото време дава повече място за пътниците, нещо което ще се усети и при версия Avant.
 
 
Първоначално ще се предлага с три турбодизелови двигателя TDI common rail – 2.0 с мощност 175 к.с, 3.0 с мощност 201 к.с. и 3.0 с мощност 242 к.с. и един бензинов 3.0 TFSI с мощност 296 к.с.
 
Двигателят се комбинира с високи технологии за ниска ефективност, като електромеханично усилване на кормилната система и технология start-stop, което е позволило разхода на гориво и вредните емисии от CO2 да се понижат с до 20% в сравнение с досега актуалната версия на модела.
 
0 от 500