IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Honda представи компактния Brio

Honda показа официално своя нов малък модел, разработен за развиващите се пазари в Азия.

Honda представи компактния Brio
Това е моделът наречен Brio, малка градска кола, която засега ще се продава в Индия, Китай и Тайланд.
 
 
Дължината на автомобила е 3610 мм, а широчината 1680 мм. Така Honda Brio е с 290 мм по-къса от Jazz, но само с 10 мм по-тясна. Brio е с двигател 1.2 i-VTEC който се монтира и на Jazz, с мощност 90 к.с. и среден разход на гориво (според производителите) от 5.0 литра на 100 км.
 
 
Отговаря на Euro 4 по европейските стандарти за вредни емисии. Двигателят се комбинира с механична скоростна кутия с пет степени или с CVT трансмисия.
 
 
Стандартно е с два еърбега, дискови спирачки, ABS и EBD (Electronic Brake Distribution). От Honda планират да продават по около 40 000 коли на година в Азия, като цената е равностойна на около 9 400 евро.
 
 
"Brio ще отговори на очакванията на хората, които изискват стил и комфорт от един компактен автомобил, но също така и нисък разход на гориво и висока надеждност, предоставени от една марка на чиято безопасност и сигурност може да се разчита”, се казва в съобщение на Honda до медиите.
 
0 от 500