IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Ferrari FF - разпродаден

За Ferrari FF се чака най-малко 18 месеца, след одобрението на италианците.

Ferrari FF - разпродаден

Ferrari FF може да не изглежда като типично Ferrari, но определено се харесва на публиката. Новият революционен модел на марката е разпродаден за година напред, само ден след премиерата си.

Желаещите да закупят новото Ferrari с предно разположен V12 двигател, 2+2 места и задвижване на четирите колела са вече над 1000, а марката е способна да произвежда едва 800 на година.

Това означава, че ако искате да се сдобиете с Ferrari FF ще трябва да почакате най-малко 18 месеца, като преди това, разбира се трябва да получите одобрението на италианците.

Вероятно повечето от нас няма да имат привилегията да подкарат скоро Ferrari FF. За това ви предлагаме да му насладите от подробната галерия със снимки от Женева.

0 от 500
  • #27
    14 rate up comment 6 rate down comment
    555 ( преди 13 години )
    До всички злобари вие знаете ли изобщо какво ще стане,като спре до вас наживо това ФФ и изръмжи рязко, Просто ще намокрите гащите и очите ви ще изтекът по него.То на картинка или клипче е различно. Като топъл хляб ще се продават ,а вие дерзайте, плямпайте навред.Не е длъжен всеки да го харесва но вашето на нищо не прилича!
  • #26
    16 rate up comment 5 rate down comment
    IT ( преди 13 години )
    Даа не е типичното ферари но е наи-практичното и точно това го прави уникално за марката и за клиентите и :)така че изобщо не се очурвам че е разпродадено :))За всички които ревът че прилича на БМВ-З даа прилика има само в конструкцията на купето :)Но за разлика от БМВ,ферари са успели да я интегрират много добре дизайнерски и колата е наистина страхотна..!! :) На ферари реклама не му требе,самото то е реклама за всичко :) Единственната марка в чиято чест има и УВЕСИЛИТЕЛЕН ПАРК ! :))
  • #25
    7 rate up comment 10 rate down comment
    Шумахер ( преди 13 години )
    Ти пък как разбра, че това е най-функционалното Ферари? Да не би да си му направил тестдрайв?Направил си го, ама в сънищата си. Никога през живота си дори няма да видиш тоя модел ;)Честит празник на всички, чувстващи себе си Българи!
  • #24
    13 rate up comment 3 rate down comment
    ivojuve ( преди 13 години )
    Ееее толкова много и толкова *** коментари досега в една статия не бях чел.И на мен конкретно този модел не ми харесва много-но не мога да отрека,че е най функционалното Ферари,правено някога.
  • #23
    20 rate up comment 11 rate down comment
    Sigismund Freud ( преди 13 години )
    Фаровете много приличат на Ситроен.Иначе вагенът прилича на китара - грозна картинка, ама снобарските парвенюта могат и *** да ядат, ако им ги продават по 1000 евро килото...
  • #22
    10 rate up comment 12 rate down comment
    $ ( преди 13 години )
    Basi zlobnite ot bednost mastii deto se izkazvate, tolkova ste jalki...pone ako ste 4eli malko za Ferrari 6tiah te da imate niakakvi argumenti, vijte se kakvo ste napisali......samo zloba i zavist laha ot "argumentite" vi...po4na da mi pisva ot vas.
  • #21
    24 rate up comment 28 rate down comment
    Шумахер ( преди 13 години )
    Тоя модел е най-голямата излагация на Ферари. Всъщност, всичко е OK до B-колоната. Не ми се вярва някой нормален човек да иска уголемено BMW Z...Колкото и да се насилвах да приема досегашния дизайн на Ферари, не мога да остана безучастен към простотията, която са направили дизайнерите на тая марка. Ама какво друго да очакваш от Фиат, след като всички ланчи с изключение на една, станаха Крайслер! ГРОЗОТИИ!!!!!!
  • #20
    14 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 13 години )
    Абе тия бързи голфове съм сигурен, че поне 200 от тях са продадени в Перник...
  • #19
    15 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 13 години )
    Който не му се чака - влиза в mobile.de и го има за нула време ;)
  • #18
    1 rate up comment 17 rate down comment
    Шефа ( преди 13 години )
    И на мен ми е смешна рекламата"Ferrari FF - разпродаденЗа Ferrari FF се чака най-малко 18 месеца, след одобрението на италианците." хаха а до колкото до колата задния прозорец си го оправих с прогрмка че иначе не мога да я гледам