IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Това е Aventador на щанда в Женева

Няма съмнение, че новото Lamborghini Aventador LP700-4 е един от най-интересните модели в Женева.

Това е Aventador на щанда в Женева
Няма съмнение също, че това е и една от най-малко опазените тайни преди салона. През последните дни в интернет се появиха различни снимки от автомобила, а сега излязоха и снимки от колата от разполагането й на щанда в Женева.
 
 
Заместникът на Murcielago вече не е тайна. Изданието Autogespot публикува няколко снимки от новия LP700-4, като колата е в цвят Grigio Estoque, чиято премиера е планирана още за вторник, 1 март пред представителите на пресата в Женева.
 
 
Тогава ще са известни и всички технически данни за колата. И сега обаче се знае, че двигателят е изцяло нов V12 с обем 6.5 литра, мощност 700 к.с. при 8250 об/мин и максимален въртящ момент от 690 Nm при 5500 об/мин.
 
 
Според неофициални и непотвърдени данни, колата ускорява от място д 100 км/час за 2.9 секунди. Максималната й скорост е 350 км/час.
0 от 500
  • #2
    11 rate up comment 4 rate down comment
    Shit! ( преди 13 години )
    Не им завиждам на собствениците на Ревентон, охарчиха се с по1 милион, че и повече за наистина нещо рядко и екзотично и сега от Ламборгини пускат 90% копие на половин цена. Според мен така се губи ексклузивноста на Ревентон и аз примерно ако съм дал толкова пари за него ще остана разочарован, че пускат подобно изглеждаща кола на половин цена!
  • #1
    11 rate up comment 2 rate down comment
    Иво ( преди 13 години )
    култивиран Reventon-супер е