IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Ново поколение на Fiesta S1600

Ford представи нова „гореща” версия на Fiesta S1600.

Ново поколение на Fiesta S1600
Тя ще бъде произведена в къса серия от само 500 автомобила. Новият Ford Fiesta S1600 е с двигател Duratec с обем 1.6 литра. Мощността ме у 132 к.с., а максималния въртящ момент 160Nm. Да напомним, че предходната версия на S1600 имаше мощност от 118 к.с.
 
 
Според данните предоставени от Ford, новата версия има максимална скорост от 192 км/час и ускорява от място до 100 км/час за 8.2 секунди. Ускорението е по-добро с 1.7 секунди в сравнение с досегашния модел.
 
Външният вид на късата серия Ford Fiesta S1600 се отличава от стандартния модел по новата предна броня с вграден сплитър, удължените прагове, големия заден спойлер и нов заден дифузьор. Нови са и летите джанти с размер 17 цола.
 
Колата е в бял или син цвят, като има контрастни спортни линии преминаващи по дължината на каросерията. В интериора виждаме нови седалки, кожен волан и др.
 
Цената на новата Fiesta S1600 във Великобритания започва от 15,895 паунда (около 37 000 лева).
0 от 500
  • #12
    4 rate up comment 2 rate down comment
    wane ( преди 13 години )
    Chato, първо изясни за качество ли говориш или за надеждност? Предполагам е за второто, обаче ми се струва, че съдиш за това по Ескорта на съседа Гошо, купен 3та ръка от Италия... Това са някакви широко разпространени балканси глупости.
  • #11
    3 rate up comment 2 rate down comment
    Chato ( преди 13 години )
    А между другото качеството на Форд е по-лошо от това на французите и италианците. Дори корейците от Хюндай и Киа правят по-качествени автомобили вече.
  • #10
    3 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 13 години )
    Много сте смешни да ми хвалите някакъв Форд. Нито имат красивия дизайн на французите и италиянците (тези две нации са признати за спецове по красив дизайн, особено италиянците, въпреки че тази Фиеста се опитва да подръжава на Пежо с тези фарове), нито са с качествена техника като другите немски автомобили или пък като японските.
  • #9
    0 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 13 години )
    Parvia plus ot men(za Koki)
  • #8
    4 rate up comment 3 rate down comment
    Коки ( преди 13 години )
    Дизайнът на Фиестата определено е добър, не случайно е еднакъв за целия свят!Продава се добре и в Европа, и в Щатите - а продажбите са добър показател относно един автомобил.
  • #7
    2 rate up comment 4 rate down comment
    ForD 4U ( преди 13 години )
    http://hotgossip.log.bg/article.php?article_id=97802
  • #6
    3 rate up comment 1 rate down comment
    плейбойче ( преди 13 години )
    Глупав, май не си разбрал какво имам предвид. Старата Фиеста ставаше и за мъже, а тази прилича на дамска сапунерка - виж я каква е овална цялата, като балон на колела. Този биодизайн се харесва повече на жените.
  • #5
    1 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 13 години )
    6tom se 4ustva6 taka,nie sme tolerantni, ostavat pove4e jeni za nas.
  • #4
    6 rate up comment 3 rate down comment
    плейбойче ( преди 13 години )
    Старата Фиеста беше с по-поносим дизайн, този е твърде женски.
  • #3
    7 rate up comment 5 rate down comment
    ForD 4U ( преди 13 години )
    Най-добрия FORD е ..... чуждия :-)