IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Ново поколение на „горещия” Jeep Gran Cherokee

Появи се информация за най-силната модификация на Jeep Grand Cherokee от ново поколение.

Ново поколение на „горещия” Jeep Gran Cherokee
Сайтът W2KJeeps пише, че „горещият” SRT-8 ще има премиера през април на автомобилния салон в Ню Йорк.
 
 
Той ще бъде с двигател HEMI с осем цилиндъра, работен обем 6.4 литра и мощност 470 к..с, който се комбинира с автоматична трансмисия с пет степени. Скоростите може да се сменят с лостчета под волана.
 
 
„Горещият” Jeep Grand Cherokee SRT-8 ускорява от място до 60 мили (96 км/час) за 4 секунди. Окачването е адаптиращо се към пътната обстановка. Джантите са ковани, от алуминиева сплав, с размер 20 цола и гуми Pirelli. Спирачните механизми са от Brembo с 360 милиметрови спирачни дискове на предните колела.
 
 
Външните огледала са с хромирана част на корпуса, отстрани има също хромирани елементи по каросерията, а двойният накрайник на ауспуха също е хромиран.
 
 
В интериора има доста елементи от карбон. Борд компютърът е от ново поколение с много повече функции от досегашния. Той ще показва например и времето необходимо за пълно спиране на колата при всяка конкретна ситуация. Да напомним, че досегашното поколение на „горещия” Jeep Grand Cherokee SRT-8 беше с мощност 425 к.с. и двигател V8 с обем 6.1 литра.
 
 
Този автомобил доста време държеше рекорда за най-бърз SUV на пазара, но след това беше изместен от BMW X5 M и X6 M, които ускоряват до 100 км/час за 4.7 секунди.
 
0 от 500
  • #20
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Х ( преди 13 години )
    Що, ве?!? На мен ми харесва новия! Предишния модел имаше смешни ококорени предни сввтлини!
  • #19
    1 rate up comment 2 rate down comment
    Ипо ( преди 13 години )
    Ей, тези америкаци един хубав автомобил имаха и него го ***!
  • #18
    4 rate up comment 0 rate down comment
    Batito ( преди 13 години )
    Nice car.
  • #17
    3 rate up comment 2 rate down comment
    MaXx^GaBbEr ( преди 13 години )
    Но за едно си прав, Америка изнася един вид учените от европа и им дава условия да работят за тях и там. Аз не виждам нищо лошо освен гениалност!Кой е виновен на европейските държави по онова време ,че по онова време избиват гениални умове или ги карат да са просяци.И Джон Атанасов за това отива там,тук просто няма как да се развива и да работи. Евала на американците най-добрият им ход в историята. А Хитлер е бил брилянтен ум,жалко че е изкуфял 42-43та.А историята се пише от победителите ясно е.
  • #16
    6 rate up comment 2 rate down comment
    MaXx^GaBbEr ( преди 13 години )
    Пич Америка води войната във Виетнам с резолюция на ООН , самоче другите казват ние не сме във състояние да водим война и за това е само САЩ. Не казвам че са перфекни ,но Русия без Америка нямаше да издържи и седмица на Атаката на Хитлер.Прочети повечко преди да се изказваш! Катюшите известни руски се монтират само на американски камиони тогава ,защото руските се разпадат и са още дървени почти изцяло , да не говорим и за оръжията на войската. И много други неточности има в думите ти
  • #15
    2 rate up comment 3 rate down comment
    $ ( преди 13 години )
    Erik, 6ibai se v gaza, pak ti pi6a ibahta v prostaka kadeto si!
  • #14
    7 rate up comment 1 rate down comment
    HEMI ( преди 13 години )
    Е и HEMI-то не е за подценяване така че може да се опъне на 63ката на AMG
  • #13
    5 rate up comment 10 rate down comment
    Му Янко ( преди 13 години )
    МЛ 63 е над 500 кончета и ускорявя за 4.7 сек., а този дъргел когато вдигне за 4.0 аз ще се прекръстя на *** Ми Янко.
  • #12
    3 rate up comment 3 rate down comment
    дончо ( преди 13 години )
    личи си, че италианци са пипали дизайна...
  • #11
    11 rate up comment 1 rate down comment
    MaXx^GaBbEr ( преди 13 години )
    Американците надигнаха глава от кризата и почнаха яко де бълват модели. Черокито е супер ,ясно беше от нормалната версия още като излезе , после и от продажбите се видя. Браво