IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Пазарен експеримент на Renault в Германия

Renault прави странен експеримент на най-големия европейски пазар, където ще продава големия си седан Latitude само на лизинг.

Пазарен експеримент на Renault в Германия
На останалите европейски пазари Latitude ще може да се купува и срещу заплащане в брой.
 
 
Месечните вноски за закупения на лизинг седан в Германия ще бъдат минимум 400 евро, като в тази сума влизат всички такси и плащания, включително за застраховки. Базисната версия на Latitude във Франция струва 32 500 евро, а най-скъпият вариант е на цена от 45 000 евро.
 
 
Ценово новият голям седан на Renault ще конкурира модели като Citroën C5, Peugeot 508, Ford Mondeo и Volkswagen Passat. От фирмата се надяват, новият седан да бъде алтернатива и на някои от луксозните седани на немските марки.
 
 
Целева група за Latitude са европейските мениджъри, които по някаква причина не желаят да се возят в модели на Audi или Mercedes-Benz. Според експертите на Renault, тази група ще бъде по-голяма в сравнение с групата харесала Vel Satise, който беше автомобил за индивидуалисти.
 
 
Renault Latitude бе създаден от сътрудничеството на развойните центрове във Франция и Южна Корея. Произвежда се (както и Renault Koleos) в корейския град Бусан, в завода на Renault-Samsung-Motors.
 
 
 
 
 
0 от 500