IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Hyundai призовава да не бъдем овце

Провокативна телевизионна реклама на Hyundai Elantra.

Hyundai призовава да не бъдем овце

Рекламите се делят основно на два вида, от нас обикновените зрители - интересни и скучни. Тази, която ви представяме днес, определено е от първите. Представя новата Hyundai Elantra и ни призовава да не бъдем овце.

Според корейците, автомобилните компании продължават да правят скучни коли, защото хората продължават да ги купуват. Тяхното лекарство срещу скуката е Hyundai Elantra.



За разлика от Suzuki, които атакуваха Audi, Mercedes-Benz, Acura и други, със своя Kizashi, корейците противопоставят своя нов модел с популярни в миналото японски и американски возила.

0 от 500
  • #21
    2 rate up comment 6 rate down comment
    ...““ ( преди 13 години )
    всичките с Хюндай са фанатици..болна работа си е тая марка... + са супер таралясниците.. GOLF 2 FOREVER!
  • #20
    3 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 13 години )
    Изборът на човека, който не знае какво е стил, това е Клюндай. Ако струваше колкото Дачия, щях да го хваля. И Дачията не е за хвалене от гледна точка на изисканост, но тя ми казва: аз съм евтина кола! А Клюндай се опитва да ми каже, че е на нивото на европейското автомобилостроене, точно както чалга-певиците твърдят, че правят музика. Не се ловя на такива номера. Няма как в Клюндай да се почувствам човек. А вие си ги карайте!
  • #19
    1 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 13 години )
    купува
  • #18
    12 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 13 години )
    На мен колата ми харесва.Една от най-хубавите в този клас.Добро качество,надеждни,икономични и евтини.Избора на практичния човек,който не си копува автомобила да се гъзари и да избива комплекси,а за съвсем други цели.
  • #17
    6 rate up comment 5 rate down comment
    Бъчваря ( преди 13 години )
    Иначе тая елантра не е мой тип. капак, като моята Фиеста, решетки като на новите модели на Фолксваген ( Passat, Faeton), Като цяло усмивка на Тойота и корейски извивки, от които всеки бяга. В интериора продължават да правят реплики на Форд-ови модели. Кръгъл превключвател и тунели тип часовник. Формата на новата радиаторна решетка вече изпревари новата визия на Форд, която ги подлъга преди 2 години с визията на новия Фокус. Хюндай просто се *** с копирането.
  • #16
    19 rate up comment 3 rate down comment
    Бъчваря ( преди 13 години )
    И да кажа на тоя, дето не можи да ни забрави. Не сме един, а два ***. Като се присъединиш към нас и ти, ставаме трима xD
  • #15
    16 rate up comment 6 rate down comment
    Бъчваря ( преди 13 години )
    Kia, айде сега :) Немците не произвеждат само скъпи возила. Аз като съм *** работник, защо си купих нова, немска кола, произведена в Кюлн, за която 5 години не съм дал и стотинка в сервиза за ремонт? По-вероятно е да ти ремонтирам бъчвата, отколкото немската ти кола ;)
  • #14
    10 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 13 години )
    Тук има някакъв ненормален психопат-шизофреник, на който му се привиждат само миризми и *** и само спами форума! Моля администратора да го банне!
  • #13
    11 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 13 години )
    Германците могат да се учат на дизайн от Hyundai.
  • #12
    8 rate up comment 11 rate down comment
    Анонимен ( преди 13 години )
    Най-големите овце (ед. число - уфсъ) карат Клюндай!