IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

В Женева ще видим нова концепция на BMW

BMW разпространи видеоклип в който показва някои детайли от дизайна на нова концепция.

В Женева ще видим нова концепция на BMW
Автомобилът ще бъде показан през март в Женева, а според производителите е създаден за да демонстрира новите възможности на мултимедийната система ConnectedDrive.
 
Сега системата ConnectedDrive обединява функциите на няколко програми, които подсигуряват връзка със сервизен център и други служби за помощ в случай на авария, предават текуща информация за пътната обстановка по маршрута, позволяват да се определи точното място на колата при кражба (засега в Европа тази услуга се предлага само в Италия), предават информация за състоянието на колата при евентуално предстоящо посещение в сервиз и др.
 
Наред с това системата дава достъп до интернет на пътуващите в колата, както и влизане във Facebook и Twitter. Към ConnectedDrive може да се включи и телефон или външен плейър и да се управляват чрез контролния център iDrive.
 
 
0 от 500
  • #15
    0 rate up comment 0 rate down comment
    хх ( преди 13 години )
    Става жъпрос за електричка /спортна
  • #14
    4 rate up comment 7 rate down comment
    Фитипалди ( преди 13 години )
    Защо е това плюене?И цялото "БМВ" да бяха показали все ми е тая!Нищо ново от 15 години насам!А като го асоциирам с черен *** в него или турбоселянин чак ми се доповръщва!
  • #13
    2 rate up comment 1 rate down comment
    PD ( преди 13 години )
    До Triforce:Сподер мен от BMW не случайно са избрали точно този човек и клипа му. Да не си мислиш, че има изобщо нещо слуайно във всяко едно отношение. Там работите не стават както тук със случайности...
  • #12
    6 rate up comment 1 rate down comment
    sd ( преди 13 години )
    Сигурен съм, че ще се заядеш, че думата има още поне 10 значения, които току що ще си прочел в някой речник, който току що си взел от библиотеката, но тук не говорим за тях, а говорим за точно това значение, което е описано на wiki линка, който посочих по-долу.Така, че отново повтарям за всички неграмотни ***: от колата на клипчето се вижда точно толкова, колкото се вижда, защото това е "teaser" имащ за цел само да погъделичка любопитството ти, но не и да ти покаже цялата картинка.
  • #11
    8 rate up comment 1 rate down comment
    sd ( преди 13 години )
    До Triforce:Преди да пишеш простотии и да се излагаш (както най-често правиш тук и си известен с това), да беше се ограмотил малко, какво означава "teaser". Давам ти линк. Ако някой от КазанЛък знае английски го помоли да ти го преведе. Може и само първите 5-6 изречения.http://en.wikipedia.org/wiki/Teaser_trailer
  • #10
    5 rate up comment 4 rate down comment
    Triforce ( преди 13 години )
    До sd - "tease" означава нищя, чепкам и т.н. От там идва и думата - стриптийз - показване, чрез събличане. Само да питам - какво ми показаха БМВ с това? Нищо. Не казвам че е лошо и дизайнера си е изгубил времето - просто е нещо червено, после синьо и после... НИЩО! Просто добре оформена компютърна графика. Мога да ти дам имейла на човек, който може много повече :)
  • #9
    4 rate up comment 0 rate down comment
    - ( преди 13 години )
    Двуместен роудстър с решетка, наподобяваща тази на Bugatti Veyron, само че малко по-малка. А стопа отзад, поне в този клип, създава усещането за прилика на задната част на колата с тези на Порше.
  • #8
    5 rate up comment 4 rate down comment
    sd ( преди 13 години )
    На това му се вика "teaser", ама като сте неграмотни *** няма, как да знаете. Всичко ще се види като му дойде времето.
  • #7
    7 rate up comment 2 rate down comment
    Triforce ( преди 13 години )
    Дам сиГОРНО ще е, сиГОРНО...Като прочета сиГОРНО и се чудя какво му е ГОРНОТО...
  • #6
    2 rate up comment 5 rate down comment
    колело ( преди 13 години )
    Ще баде сигорно коренно различен модел от показваните до сега!