IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Комбито Ferrari 612 Shooting Brake

Нови снимки, плюс изображение от Jon Sibal.

Комбито Ferrari 612 Shooting Brake

Благодарение на нови шпионски снимки, разпространени от Worldcarfans, можем да придобием по-добра представа за формите на бъдещото спортно комби - Ferrari 612 Shooting Brake.

Както вече писахме, култовата италианска марка подготвя заместник на четириместният 612 Scaglietti, който ще се отличава с формите на така наречените Shooting Brake автомобили - возила с три врати, изявен спортен нрав, съчетаващи линиите на купе и комби (нещо като BMW Z3 Coupе).

Този път фотографиите показват возилото от всички страни, включително салона. Маскировката е тежка, но все пак основните линии на автомобила са налице. Знае се, че отпред четириместното (2+2) Ferrari 612 Shooting Brake ще прилича на 458 Italia, а кодовото му означение ще бъде F151.

В пълният му блясък ще го видим на автомобилния салон в Женева, а за сега ще трябва да се задоволим с изображението на Jon Sibal.

Неофициалните информации сочат, че автомобила на снимките използва задвижване към четирите колела, а двигателят е 6.3-литров V12 (670 к.с.), който гарантира ускорение до 100 км/ч. за 3.7 секунди и максимална скорост от над 330 км/ч.

Очаква се и хибридна версия на модела, задвижвана от HY-KERS системата на Ferrari, която познаваме от 599 HY-KERS concept. Някои източници твърдят, че ще има хибриден и "обикновен" вариант, а други - само хибриден.

Всичко това ще бъде потвърдено или отречено през месец март, когато ще се състои премиерата на модела.


0 от 500