IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Honda добави голям багажник на Jazz

Снимки от брошурата на новата модификация на Jazz се появиха в интернет.

Honda добави голям багажник на Jazz
От Honda заявиха, че този автомобил ще бъде от класа на Skoda Fabia и Renault Clio. Honda Jazz комби запазва стиловите особености на хечбека (преминал през фейслифт), но колата е по-висока и естествено удължена.
 
 
За този модел отново е извадено наименованието Shuttle, малко позабравено през последните години. Като цяло има доста повече място на задните седалки и разбира се много по-голям багажник в сравнение с хечбека Jazz.
 
За сметка на това двигателите не са променени и те са същите, които виждаме и при хечбека. Това са бензинови агрегати с обем 1.2 и 1.4 литра и мощност съответно 89 и 99 к.с.
 
 
Вероятно е комби модела да бъде предложен и с хибридна система с бензинов двигател с обем 1.3 литра. Това е познатата система IMA, позната от Honda Insight, като мощността е 102 к.с.
0 от 500
  • #36
    0 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 13 години )
    Тук в Северна Америка VW се счита за едно от най-калпавите возила,а ХОНДА е обявена за най-надеждната кола на десетилетието.Пожече коментари са излишни.
  • #35
    2 rate up comment 2 rate down comment
    До разбирача ( преди 13 години )
    Това ,че марката не се продава с успех в България се дължи единствено на калпавата ценова политика на официалния вносител на Honda.За качеството на Honda има да си мечтаят разни вагини и тем подобни МПС-та
  • #34
    3 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 13 години )
    Кати им гледам продажбите,много хора не са и не искат да чуят за Хонда...:))))
  • #33
    2 rate up comment 3 rate down comment
    До смешна класаци ( преди 13 години )
    Е ти ако четеш само Аутобилд много ясно що си толкова ограничен.Разбирам що не знаеш нищо за Хонда.Разшири малко мирогледа си,почети нещо различно освен онова глупаво немско списание и ще разбереш.Има и чичко Гугъл - там поне се образовай.Айде лека и приятно четене :-))
  • #32
    0 rate up comment 1 rate down comment
    До ADN от !!! ( преди 13 години )
    Пич,нещо не си ме разбрал....,това което написах се отнасяше за Анонимкото,който беше писал под теб...Лек ден!
  • #31
    3 rate up comment 6 rate down comment
    Deo ( преди 13 години )
    Много хляб има да ядат от Хонда за да стигнат и половината на старата си слава.Няма да е скоро.Миналата година имаха сервизни акции почти колкото Тойота.Отчайващо.
  • #30
    2 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 13 години )
    На смуглия казанлъчанаин ще му се пръсне главата от мислене тези дни-TDI,VTEC...Това за него са непонятни неща.Той е на нивото на семейната им лимузина,ауди 80 1.6,1988 със сервизна книжка от автокъщата на някой арабски мурджо..:))) но с газово,ха,ха,ха,... там няма ви-теци,ТеДеи-та.Нищо,че бълнува А6-ци.За него това е неразбираема,но върховна абривиатура,която карат "белите батковци",на които си умира да подражава...:))) няма такъв ***,честно!
  • #29
    2 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 13 години )
    Колкото до коласацията,ами тя е на Аутобилд,sorry!И сега научавам,че Хонда имали класа..?!?!
  • #28
    2 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 13 години )
    ha,ha,ha,смешен ***,А4 2.5 TDI и A6 2.5 TDI от края на 90-те до към 2006-2007 да не бяха common-rail,ха,ха,ха,ха,.... много тъпо парче!!!!!!!!!
  • #27
    1 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 13 години )
    Казанлъшкото ромче,сега с ник AZ,от форума на този сайт разбра,че Ауди изобщо са ползвали помпа-дюза.Колкото и да се правиш,все същия невеж *** ще си останеш.