IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

David Beckham продава Porsche-то си

Porsche 911 Turbo с тунинг по вкуса на футболиста.

David Beckham продава Porsche-то си

Поредната звездна кола е обявена за продан. Този път става дума за Porsche 911 Convertible Turbo, собственост на футболната звезда David Beckham.

Англичанинът, настоящ халф на LA Galaxy закупува колата преди години, когато стартира американската му футболна кариера. През 2008 година Beckham плаща за возилото $100 000, като добавя още $50 000 за оптичен тунинг.

Така неговото Porsche 911 Convertible Turbo в цвят черен металик с високо ниво на оборудване, се превръща в уникално возило, решено в черен мат със затъмнени светлини и доработен салон с кожени кресла, на които е изобразено числото 23. Номерът на фланелката на футболиста е изобразен и капачките на джантите.

Не е ясна причината за продажбата на доработеното Porsche. Вероятно Beckham се е отегчил и иска да се отърве от едно от много си возила. В автопарка на семейство Beckham присъстват Rolls Royce, с който водят децата си на училище, няколко Porsche-та, Cadillac Escalade, офроудърски Jeep и други.

Както и да е, Porsche-то на Beckham е обявено на търг в eBay от калифорнийски дилър на автомобили. Началната цена е $75 000, като към момента наддаването е достигало до $170 000. До края на търга остават 3 дни.

0 от 500